Seher4345 Bugün büyük bi şokla tek yumurta ikizi hamile olduğumu öğrendim 7 haftalık gözüküyo karından bakıldı, çok merak ediyorum cinsiyetlerini🙏
Eymenkuzusu Seher4345 ayy maşallahh saglikli sekilde buyusnler inşallah kiz bebekler ama 11-12 de tekrar at bebislerini
almirmomy Seher4345 maşallah Ya Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin burdan bile görüntüsü çok tatlı🥰🥰
Bebegim3444 @“Seher4345”#p36411601hayirli olsun ikiz annesi olarak belirtiyorum ki cok güzel bir duygu. Tek yumurta olduğu için ikisinin cinsiyeti aynı olucak sizin.
Seher4345 Bebegim3444 teşekkür ederim sizindemi tek yumurta . Benim oğlum var bi tane , bugün öğrenince biraz ağladım sızladım , rabbim sağlıklarını versin kabullendim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Bebegim3444 Seher4345 Benm çift yumurta 14 aylığız suan. Ve yine hamileyim çok korktum bi taraftan da tekmiş bu sefer 😃😃
Seher4345 almirmomy yani beklemiyordum , kimseden bi yardım yok tek çocukta çok zorlandım bunda napıcamı bilemedim , insan ister istemez bi boşluğa düşüyo 🥹
Ttugbablgn-77 Seher4345 evet anlıyorum seni bnde ağlamıştım ilk duyduğumda benimde 4 yaşında bir kızım var şimdi 21 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim hala inanamıyorum
Seher4345 Ttugbablgn-77 gerçekten çok başka bi duygu ne sevinebiliyo insan ne üzülebiliyo başta , rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın😘