Sonundaaa banada yazmak nasip oldu kızlarr🥰 darısı tüm hamişlerin başına inşaALLAH
17 mart sabahında nişanım geldi ve peşine bir avuç kadar su geldi yani su geldiğini anlıyorsunuz bu arada tutamıyorsınuz çünkü akıyor kendi ve ufak ufak sancılarım başladı düzensizdi 15 dk bir 20 dk bir felan geliyordu 10 15 sn sürüyordu dayanamayack gibi değildi uyudum uyandım akşama doğru suyum geliyordu sürekli sızıntı yapmaya başladı gece acile gittik doğumumun başladığını rahim ağzının incelmeye başldığını söylediler eve yolladılar geri açıklığım yoktu yürüyüş duş merdiven felan in çık dediler eve geldim bunları yaptım sancılarım kısalmaya başladı 10 dk bir geliyordu ve daha uzun sürüyordu vs derken ertesi günün akşamını zor ettim sürekli suyum geliyordı bu arada suyum fazlaydı tekrar acile gittik açıklığım yine yoktu hareket yapıp merdiven vs tekrar gelmemi söylediler meryem ana otu felan koydum sürekli hareket yaptım artık dayanacak gibi değildi ve 3 gün sancı çektiğim için maf olmuştum yemek yok uyku yok sürekli bide büyük tuvalet hissim geliyordı tuvalete gidiyordum oturup ıkınınca daha fena sancı vuruyordu sıcak sulara oturdum hareketler yaptım açılma olması için yanımda annem kaynanam vs felan vardı bu süreçte sürekli beni yönlendirdiler annem çok yardımcı oldu ❤️ benimle birlikte uykusuz ve açtı analık işte 🥲 her neyse artık son günün akşamı ben durduğum yerde duramıyorum otursam oturamıyorum dolansam dolanamıyorum tabi suyum gelmeye devam ediyor annemler dedi ki hafi artık gidelim doğumun çok yaklaştı bunlar doğum sancısı dediler 20 mart akşamı gittik acile vee sonunda 3 cm açıklığım olmuş 😂 başka bir dr gelip dediki bebeğin başı iyice inmiş suyu tamamen patlatalım ve parmaklrıyla suyumu patlattı bir anda sedyeye su boşaldı ve ben ağlamaya başladım😂🥲 ıkın felan dedi bacaklarımı açtı dedim ben herhadle burda doğuruyorum çok iyi açıklığın 5 6 cm ulaştı dedi bir anda çok mutlu oldum ama hala çok korkuyordum hemen yatışımı yaptılar doğumhaneye aldılar beni 20.00 da girişim yapıldı 22.04 de doğum yaptım doğumhaneye çıktığımda şansıma başka foğum yoktu tek ben vardım nst ye bağladılar sadece önlük vardı üstümde bir yandan titriyordum korkudan bir yandan sancı geldikçe ıkın dediler ıkınıyorum felan 1 saate yakın orda sancı çektim ama açıklığım çok iyi ilerledi sancılar üç gün sürsede doğum 2 saat içinde oldu 🥰 açıklığım 10 cm ulaşınca beni çatala aldılar ıkınma kısmı biraz zorlayıcıydı ama ben çok yorgun olduğum için biraz uzun sürdü fazla ıkındım artık itemediğim içinde karnıma bastırarak desteklediler kızlar yapamayınca erkek doktor geldi o bastırdı ve kızımmm dünyaya geldiii🥰🥰 inanın bebek çıktıktan sonra tüm ağrı acı bitiyor benim ilk doğumumdu ve bebeğim iriydi 3850 doğdu dikiş atıldı kesi atıldı ama hiç hissetmedim dikimi ve kesimi bebeğimi gösterdiler öptüm baktım aynı ben 🙊❤️ biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ama korkanlar için söylüyorum ben hep kendimi teselli ettim herkes yaptı bende yaparım bebeğimi kucağıma alınca hetşey bitecek sadece bir anlık yaşayacğım bir acı diye düşündüm kendinizi hiç korkutmayın zaten RABBİM o gücü kuvveti veriyor ben hep dua ettim doğum anında da sizde bol dua edin ve kendinize inanın 💖