22 haftalık hamileyim pazartesi günü detaylı ultrasona girdim herşey normaldi ama sürekli bir kasık ve kas ağrım var bazen geceleri uyutmuyor bu da beni panikletiyor zaten panikatak biriyim. Gece yine öyle olunca ve sabaha kadar da hiç bebek hareketi hissetmeyince sabah eşimi zorladım detaylıdan 5 gün geçmesine rağmen doktora gittik kendi doktorum olmadığı için yabancı bir doktor vardı ona kayıt açıldı ama ben biraz tedirgin oldum sonrasında doktor ultrasona baktı hareketleri biraz acemi gibiydi kalp atışları görünüyordu ama ona rağmen kalp atışı dinletti. İlk sesler boğuk geliyordu sonrasında tekrar açtı bikaç saniye daha ritmik ses gelmeye başladı ben de tedirgin oldum ilkinde niye öyle boğuk sesler geldi acaba acemi olduğu için bebeğimin göz beyin vs farklı bir yerine ısı gönderip zarar vermiş olabilir mi kalp atışı dinleme ısı yüzünden zarar veriyor diye yazıyor internette. Daha pazartesi sapasağlam olan bebeğimi sırf panikatak yüzünden doktora gidip bir yerine zarar verdiysem diye sabahtan beri ağlıyorum işyerine gittim doktordan sonra orda da herkesle tartıştım ağladım vs hiç iyi değilim acemi de olsa aleti yanlış da kullansa söylediğim ihtimaller var mıdır kendi doktorum dışında gittiğime çok çok pişmanım