kronikyorgun_23 Arkadaşlar merhaba, lokman hekim etlik hastanesinde prof dr hatice Çelik varmış giden takipli olan var mı doğum paketi almayı planlıyorum da yorumlarınızı bekliyorum
Mommysangels kronikyorgun_23 ben etlik lokman hekimde yapmıştım doktorum farklıydı Elif terziydi doktorumdan cok memnundum ama doğumumda sancı boyu sürekli sadece stajerler vardı ve artık isyan edecek raddeye gelmiştim birine çatmıştım hatta.. çok şükür sağ salim almıştım yavrumu kucağıma ama bir daha asla bu hastane demiştim ve tavsiye etmiyorum kimseye o hastaneyi bir akrabam komplikasyon yaşadı biri ölümlerden döndü ve kisme tavsiye etmiyor sizide korkutmak istemem ama sadece gördüklerimi söylemek istedim ..
kronikyorgun_23 Emrahirem bende yorumlara bakarak ona mı gitsem diyorum 9 haftalık bebeğim şimdiye kadar bi kaç kez etlike gittim aslında orada da çok ilgi alakalı doktor ama doğum olayı düşündürdüğü için hatice hocaya başlayacam sanırım içimi rahatlattın ☺️ genel tavrı tutumu hocanın ilgi alakası bunlar benim için aslında en önemli şeyler de o yüzden giden birinden dinlemek daha insanı rahatlatıyor