newmommmyy2 Kızlar sorum başlıkta göbeği gayet yukarıda olupta doğumu başlayan varmı?? İlla aşağı düşüyormu noluyor 🥹
Kvsr46kvsr newmommmyy2 benim ilk hamileliğimde düşmüştü, doğumdan iki gün önce falan normal doğum yaptım. İkincide açılmam vardı ama bebek tersti acil sezaryene aldılar, zaten ters olduğu içinde düşmemişti 😅 kafası kaburgamın orda bariz belliydi
Turuncukadin newmommmyy2 annemin göbeği hiç düşmedi kardesimde ama normal doğum yaptı çok zor olsa da. Benimki henüz düşmedi 33+4
Kur newmommmyy2 32 haftalığım benimde karnım aşağı düştü korkuyorum bu erken doğması demek değil dimi? Neden düştü acaba erkenden
Elif1706 Benim 30 olmadan göbeğim düştü hala heran erken doğum olabilir 34 haftaya kadar dayandı bakalım ne zamana kadar kalır benim bir aydır göbeğim assagı düştü sen kaç haftalıksın
Elif1706 newmommmyy2 düşer o ben erken düştü dıye çok zorlandım şuana kadar dayandı 35 haftama gırıcem bakalkm nasıl olacak
Larraa Benim göbeğim hiç düşmemişti ama 34+6 da doğum yaptım. 32 haftadan beri erken doğum riskim vardı oysaki ama hiç düşme falan görünmüyordu