hacerrklc1 Kızlar benim ilk aşılama dış gebelik ile sonuçlandı şimdi 2. Aşılama yapacağım korkuyorum tekrarlarsa diye tekrarlama şansı varmış sizler bu süreçte naptınız
birdilektut15 hacerrklc1 canım dış gebelikte ilk haftalarda bişey hissettin mi birde neden dış gebelik olmuş
hacerrklc1 sehnazz000 agustıs da yaşadm ekim 10 da düşürdüm 6 aydır korunuyordum 2 ay olacak korunmayı bırakalı 8 ay falan olacak yani
sehnazz000 hacerrklc1 iyi sürede uzunmuş Valla dinlendim düzenli beslenmeye çalıştım bol su tükettim bunlar bana tavsiye edilmişti hepsini yaptım Aşılamadan sonra normalde 15-20 dakika yatın diyorlar ben yarım saat yattım
sehnazz000 hacerrklc1 ilk 3 gün dikkat ettim ondan sonra normal devam ettim 2 doz iğne ve kürtajla 🙄 ilk kürtaj oldum sonra iğne
sehnazz000 hacerrklc1 benim sürecim 1 ay sürdü haftalığı falanda belli değildi değişik bir şey oldu Umarım bu sefer tutar seninki 🙏🏼💗
hacerrklc1 sehnazz000 inşallah aşılama oldum bugün 7.gün beklemedeyim inşallah bu sefer olur. Bu sefer dış gebelik yaşadığım tarafta yumurtam yoktu bu sefer de soldaydı 2 yumurta
hacerrklc1 birdilektut15 yok canım sadece keseyi tüpte gördük başka hiçbir belirti yoktu iğne ile sonlandırıldı
birdilektut15 hacerrklc1 ya bende aşılamayla hamile kaldımda pazartesi keseyi görmeye gitcez çok korkuyorum
hacerrklc1 birdilektut15 aaaa hayırlısı olsun inşallah bende şu an dış gebelikten sonra 2 aşılamamı oldum 7.gündeyim beklemedeyim ☺ gonalif mi kullandınz süreciniz nasıl geçti belirtileriniz neler oldu kaçıncı günde öğrendiniz.
birdilektut15 hacerrklc1 ilk aşılamam 11 nisanda oldum 21 nisanda testlerim pozitifti kan verdim pozitifti gonalf kullandım zaten haplar benim yumurtamı büyütmedi pazarteside doktora gittm her şey yolunda birdahaki pazartesi gel keseyi görelim dedi ama çok korkuyorum
Hilal059 Benim normal oldu dış gebelik. Doktorum şöyle demişti ; dış gebelikten snra kalınan hamilelikte bebek sağlıklı olur. Şuan doğumuma 4 gün var çok şükür 🤗 Dış gebelik ameliyatımdan 6 ay snra hamile kaldım. Tek tüple bu arada.
hacerrklc1 Hilal059 yiaaaa inşallah benimde bu sefer sağlıklı olur benim de ilk aşılamam sağ tüpteydi ama tüpüm alınmadı 5 haftalıktı 2 doz iğne ile sonlandırıldı. 8 ay sonra 2.aşılamamı oldum şuan beklemedeyim bu sefer de sağ da hiç yumurtam yok solda 2 tane gelişti gonalif 75 ile biri 19 biri 15 mm rahime 14 mm beklemedeyim. Bugün 7 günüm☺
hacerrklc1 birdilektut15 peki gonalif ile kaç yumurtanız büyüdü bir de sanırım 10.gün öğrenmiş siniz değil mi bir de ne gibi belirtileriniz olduuu
birdilektut15 hacerrklc1 1 tane büyüdü oda 18 mmdi pek öyle aman aman bir belirtim yoktu sadece 8.gün yerleşme kanaması gibi çok az nokta kadar bir pembe leke gördüm o kadar
hacerrklc1 birdilektut15 canım o zaman senin ki rahime yerleşmiş tüpte yerleşme kanaması olmaz benim de en baştan beri kasık ağrısı bel ağrısı bir de göt işlerde ağrısı şişlik var hep böyle adet olacakmışım gibi ilk günden beri.