gebelikseruvenim07 LadyX öz Türkçe olsun istiyorsan Aylin güzel bir alternatif. Biz de Türkçe istedik Aylin koyacağız ismini , 33 haftalığız 💝 Ay’ın etrafına saçtığı ışık parçacıları demek Aylin 🫶
aybalasmom LadyX biz Aybala Gökçen koyacağız öz Türkçe isim. Ek olarak Aybüke, Ayça, Akça, Gökçe, Umay, Burçe diyebilirm
EsoMom_ LadyX benim kızım olursa ırmak koymak istiyorum o da güzel minel, esila, aden, nehir, mine, alya 🥰🥰🥰🥰
Canan1991 Biz kızımın adını mira koyduk öneri olsun diye yazdım baktım kimse yazmamış şimdi mira hanımın doğmasını bekliyoruz
Ubuntu LadyX Alya alin lina aden esila Azra Alara ay Birsürü kız ismi var hepsi güzel erkeğe isim yok bence 😂
LadyX Ubuntu ayyyy öyle mi dersiniz bence durum tam tersi 🥹 erkeğe isim seçmek çok kolaydı 🥲 kız olunca karar vermek o kadar zor ki şu an offf
ErsBegAs LadyX oiyyy teyze balııı çok şükür Allahımmmm 🧿❤️ Aslan’ın arkadaşı kız imiş meğer 😍 Biz de Aslan kız olsa Eftalya koyacaktık bir fikir olur belkimmm
LadyX ErsBegAs Eftalya da çok güzel isim ama sanırım biraz daha kısa bir isim istiyorum hiç emin olmamakla birlikte 🥲 kız ismi konusunda tıkandım kaldım resmennn
Girlmama LadyX valla iyi ki de aslan olmamis herkesin ismi aslan oldu benim kizimin adi Dora diger hos isimler Elvan, Alina tabi anlamlarida onemli isimlerin bence bu yuzden kizimin adi Dora💜