Eliffbaby Eliffbaby arda yanlış olmuş dikkat ettim de ne kadar a dan gitmişim biraz kalın harflerden gitmişim ama bana daha güçlü geldiği için olabilir aynı zamanda koymak istediğim isimler de daha zarif olmuş gibi 🍀
tgcbtul LadyX bende 26+4 üm kız bekliyorduk oğlum oluyormuş kız olsa ismini Devin düşünüyorduk erkek olduğunu öğrenince Aslan ismini vermeyi düşünüyoruz ❤️
LadyX Eliffbaby Defne aslında hoş bir isim ama çok trend oldu herkes Defne koydu sanki bebeğinin adını.
LadyX Elfidanur Asel sanki herkeste var gibi yaa 🥲 Mina da biraz yaramaz bir kız öğrencimin adıydı. O yüzden Mina beni biraz itiyor. Öğretmen olmak da zor. Herhangi bir isme önyargılı olabiliyor insan 🙈🙉🙊
LadyX Eliffbaby evet evet belki parayı çağrıştırır ve bebişimm multimilyarder olur 🙈🥹😂 kötü mü sizce LİYA???
Ananim LadyX 🩷🩷 adı gibi olur inşallah. Allah gönlünüzden, aklınızdan ne nasol geçiyorsa o evladı nasip etsin. Büyüdüğünde de hayalim buydu diyin inşallah🩷🩷
LadyX Ananim Amin İnşallah 🤗 bir bebişe ömür boyu severek kullanabileceği bir isim vermek ne kadar meşakkatliymiş
Eliffbaby LadyX evet bu sebeple ilk istediğim benim Asya ydı aslında ama gerek isim kaderi gerek hem şu sıralar çok kullanılan hem de bu popüler isimler arasında geleneksel mi kalır diye düşündüğüm bi isim oldu o yüzden Ayla daha zarif modern ve az kullanılan geldi bana anlamı da güzel zaten aydan yansıyan ışık demek
LadyX Eliffbaby evet AYLA da gerçekten çok güzel bir isim AYLA ve ASYA arasında seçim yapmak şu aşamada benim için çok zor zaten bebeğimin kız olması fikrine bile alışabilmiş değilim 💗💞💓💕💖
hhaziran LadyX bu sabaha kadar kızçemin ismi bir alya bir ilay arası gidip geliyordu net değildi😮💨 bugün ilaya karar verip direk vazgeçmeden isimli takım sipariş verdim🥹 Diğer listemdeki isimlerde; Ayla, Akça, İdil, Beliz, Ayliz idi