bizzocone Naz22n benim kasıklarımda ağrı oluyo ara ara onun dışında başka bir belirti yok regl gecikmese hamileyim demezdim
Mrv60 5 hafta 5 günlüğüz önceden çok çikolata yerdim şuan yanımda olsa bile yemek istemiyorum evde dışarda herşey kokuyor gibi hissediyorum
bizzocone gozde91 öyle oluyordu dedim regl geliyor ped falan koydum baktım ne gelen var ne giden ama ağrılar vardı gecikince de test yaptım şimdi de ara ara oluyor regl ağrısı gibi
gozde91 bizzocone bende de oluyor da regl olucam sanıp sanıp tuvalete gidiyorum ama bişe yok testlerim de pozitif. Çoğu kişi aynı şeyi yaşıyor sanırım buradan okudukça içim rahatlıyor ☺️ anormal bi durum sanıyordum ben evham yapmıştım
bizzocone gak18 ilk başlarda o da vardı dokununca acıyordu şimdi o da yok 6. Haftadayım bi yandan iyi rahat geçiyor bir yandan da insan endişeleniyor ister istemez ama her hamilelik aynı olmuyormuş daha başlarındayız belki ilerleyen zamanlarda olur
gak18 bizzocone maşallah sağlıkla kavuşun inşallah evet belirti olsa insan iyi olduğundan emin olur sanki. Siz bebeği ne zaman gördünüz acaba bugün gittim 5+3 kese içi boş henüz dendi. Sadece Yolk kesesi varmış
gozde91 bizzocone 4 ay önce düşük olunca en ufak şeyi kafaya takar oldum. Çok teşekkür ederim canım sağlıkla alırız inşallah kucağımıza ☺️