Sehriban_30 Merhabalar .Çikolata kistim var ve bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım çok tedirginim benim gibi çikolata kisti olup tüp Bebek denemesi yapan varsa deneyimlerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum ❤️❤️
GezenTavuk_2 Sehriban_30 Hiç bir bilgim yok canım ama inşallah bebeğin senin ile olur güzel haberini duymak nasip olur bize de 😍 Allah isteyen herkese nasip etsin 🌸
Ebrueren1 Sehriban_30 benim 2 yumurtalığımda da çikolata kistim var 4 yıl uğraştım bir kere boş gebelik oldu kürtaj oldum sonra tüp bebek tedavisine başladım çok şükür ilk denemede oldu şuan 12 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kelebekkkk34 Sehriban_30 bende yok ama arkadaşımın 5 cmdi kisti 2 buçuk yıldır olmuyodu bebeği 2 ay önce ilk denemede tuttu canım çok şükür 😍 sana da moral olsun diye yazıyım dedim inşallah senin de tutar sağlıklı bi şekilde. Amhyide sorun etme önemli olan yumurtanın sayısı değil iyi olması 🌸
babiesmommy Sehriban_30 benim iki taraftada 10 ve 12 cm kist vardı ilk denemede tuttu ve sezeryan doğum sırasında kistlerim de alındı hatta birisi hamileyken içerde çatladı ve sonrasında iltihap gibi yapışmış bütün yumurtalığıma ama bebeğime bir şey olmadı çok şükür. Şimdi de 2. ye hamileyim tedavisiz korunurken oldu 🫠 amh değerim de çok düşüktü bu arada ve bütün hormonlarım bozuktu.
Sehriban_30 GezenTavuk_2 inşallah dilediğim haberi almak bana ve benim gibi bekleyiste olan her kadına nasip olur.Allah razı olsun ♥️
Sehriban_30 Ebrueren1 yaa adınıza çok sevindim inşallah benimde sizin gibi şansım olur yanlış anlamazsaniz degerleriniz ne durumdaydı ve kistlerinizin boyutu neydi.benim amh düşük hsg temiz eşim de de problem yok ama 2 kist ve amh düşüklüğü beni tedirgin ediyor yaşım da 30 bu arada
Ebrueren1 Sehriban_30 2 yumurtalığımda da 5 er cm di. Ama benim amh değerim 7 küsürdü ben o yüzden şanslıydım.bende 31 yasindayim Doktorum daha tedaviye başlamadan sen hamile kalicaksin demişti çok şükür oldu
Ebrueren1 Sehriban_30 bu süreçte doktora güvenmeniz ve stres yapmamaniz çok önemli rabbim gönlünüze göre versin inşallah 😊
Sehriban_30 Kelebekkkk34 yaa ne güzel keşke hiç kimse Allah kimseyi bu dertle sinamasaydi ama çok şükür böyle sonuçları duymak bana gerçekten moral oldu Allah razı olsun 🤲❤️
Sehriban_30 Ebrueren1 benim en son 0.912 idi şuan nasıl bilmiyorum 3 ay önceki değer .benimde kistlerin biri 5 diğeri 3 cm civarı inşallah benimde sorunsuz geçer bana dua edin psikolojim alt üst oldu 2 yıldır
Ebrueren1 Sehriban_30 rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah iyi düşün iyi olsun 🥰 senin kistin daha küçük olur inşallah 😊
Sehriban_30 babiesmommy masallahhh🧿😂yaa iyiki buraya yazıp sizleri dinledim sürekli aglamakliyim olumsuz yorumlar dinlemek beni yeterince üzmüştü umutlarım yeşerdi sayenizde
Kelebekkkk34 Sehriban_30 herkesin var bi derdi canım bende de yumurta çok fazla amh 15 mesela pcosum ama napalım herkesin imtihani işte. Rabbim verirse olur 🌸 bütün herşey normalken hamile kalamayan da çok insan var bu işler nasip işi işte Rabbim tez zamanda kucağımızı doldursun inşallah 😍
Sehriban_30 Ebrueren1 inşallah yaa Allah kimseyi evladın yokluğu ve var olanı ile sinamasin tabi her zaman dua ediyorum en hayırlısını nasip etsin diye
babiesmommy Sehriban_30 evet o süreçte ben burayı bilmiyordum çok zorlanmıştım gebelikten sonra öğrendim. sen içini ferah tut nasibinde varsa zaten olacak 🧿❤️
Sehriban_30 Kelebekkkk34 Allah sizin de ne muradiniz varsa Hayırlı bir şekilde nasip etsin .nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz peki sizde de tüp bebek yapilabiliyor mu ablam da da bu hastalık vardı ama hamile kalamazsun demişti doktor ilk ay hamile kalmıştı gerçekten Allah isterse imkansız diye birşey yok Rabb’imin hazinesi boldur sabırlı olacağız moralimizi yüksek tutmak zorundayiz
Sehriban_30 babiesmommy Aynen öyle tabi ama ister istemez tedirgin oluyorum maddi manevi çok zorlu bir süreç oluyor ve özellikle insanların sürekli bu konu hakkında sorular sorması beni çok üzüyor kendimi resmen eksik hissetmeye başladım kimsede empati kurma becerisi yok varsa yoksa merak gidermek ve ya tutmazsa paran boşuna mı gidecek gibi söylemlere maruz kalıyorum benim derdim para sanki suan