Smedine01 Arkadaşlar merhaba, Şuan 2 nci gebeliğimi yaşıyorum ve fakültede fatma özdemire muayne olmak istiyorum kendisine giden var mı , randevuyu nasıl alıyorsunuz ve ücretleri nasıl bu konuda bilgi verir misiniz
Melos006a Smedine01 ben sadece 20. Haftamda detaylı ultrason için gitmiştim 2.500 TL vezneden ücreti ödedik. Erciyes tıp fakültesinden herhangi bi bölümden ve doktordan randevu almak için cep hastahane uygulamasını yükleyebilirsiniz ben hep ordan alıyorum randevuyu dediğim gibi Fatma hocaya da bir kere muayene oldum güler yüzlü ilgili bi doktor sanırım muayene ücreti de haftaya göre değişiyor ve ya işleme göre onun dışında hep polikinlikte muayene oluyorum
Yazmelegi_ Smedine01 ben detaylı için gitmiştim muayene bilmiyorum ama benim için berbat bir gündü bebeğim de hiç bisey olmadığı halde neler neler dedi beni acil ameliyata almak istedi alırsa bebeğin kesesi delinirmis delinirse bebekte sıkıntı olabilirmiş gibi şeyler söyledi o günüm zehir olmuştu taki hemen baska doktora gidip muayene olup hiç bir sıkıntı yok diyene kadar 🥺
Yasemintolga58 Smedine01 ilk randevu yu cep hastane uygulamasından almanız yeterli oraya gidince vezneden ücretini ödeyip muane olabilirsiniz normal muayene ücreti 590 tl ayrıntılı ultrason da 2000 tl muane olunca diğer muane tarihini belirleyip size muane kagıdı veriyor sakin güler yüzlü bir insan
Begonvil15 Melos006a çok güzel bilgi vermişsiniz elinize sağlık 🙏🏻 ücretleri illa hastaneye gidince mi öğrenebiliyoruz peki o konuda bilginiz var mı
Smedine01 Melos006a ya happy momda yorumlar kısmında arama yaptım 2024 2023 de foktora muayne olanlar var ben bu doktora takıplı olmak istiyorum detaylı ya baktıgını biliyorum ama fakültede bildiğim iyi bir doktor yok açıkcası
Begonvil15 Melos006a canım tekrardan yazıyorum aklıma bir şey takıldı ben hiç Fatma hocaya gitmedim. Ağustos ilk haftasina detaylı USG vaktim geliyor cep hastane uygulamasından o tarihlere randevu alsam gittiğimde hoca direkt detaylı USG olarak bakar mı yoksa normal muayene mi yapar veznede ücreti ben detaylı USG için geldim diyip mi ödeyecegim nasıl olacak
Melos006a Begonvil15 şöyle söyleyim normal polikinlik de ücretli ama onu eşimin sigortası karşılıyor ama Fatma hocada öyle olmadı ücreti de sadece vezneden öğrenebildik bahsettiğim uygulamadanda ödeme yapılabiliyor ordan da görebilirsiniz ama orda da örnek veriyorum randevu tarihiniz 14 nisan 14 nisana kadar ücret de görünmüyor ödeme de yapamıyorsunuz sadece randevu günü hastahaneye gitmeden öğrenebilirsiniz o şekilde
Smedine01 Yazmelegi_ En ilk gebelikte gttim detaylı ultrasona ve çok memnun kaldım kolunda serum bağlıydı o halde bile cidden insan gbi davrandı
Seyma63_ Yasemintolga58 bende detaylı ultrasona gireceğim ilk gebeliğim ve kayseriye yeni taşındım hiçbir bilgim yok
Bussam Yasemintolga58 merhaba canım bende ilk defa salı günü yusuf hocaya gittim 600 tl ödedim yusuf hoca riskli olduğu fatma hoca takip etsin dedi ama kendisine tandevu alamıyorum ikinci görüş uygulamasına yönlendiriyor orasıda 3000 tl istiyor siz nasıl 594 tl muayene oldunuz acaba
Yasemintolga58 Seyma63_ perşembe günü ayrıntılı ya girdim 10 dk felan sürdü ama inceledi bizde bi takım sıkıntılar çıktı çarşamba tekrar gideceğim
Damla Yasemintolga58 ne kadar ücret ödediniz öğrenebilir miyim ve direk hastaneye mi gittiniz randevu nasıl aldınız
Smedine01 Begonvil15 ben kararımı değiştim şehir hastanesinde mehmet çopuroğlu var oraya gideceğim doktoru herkes çok övüyor o yuzden birde onu deneyeceğim
Melos006a Begonvil15 detaylı ultrasonu soruyorsan benimki 2 saat sürdü çünkü bebeğimin pozisyonu uygun değildi uyuyordu 😂 uyandırmak için çok çabaladık ama onun dışında 10 dakika sürecek bi işlem bebeğin uyanıksa pozisyonu uygunsa içeri girdikten 10 dk sonra çıkarsın ama değilse muayeneye gir çık bebek doğru pozisyona gelene kadar yürüyüş yemek vs uğraşıp durursun 😂
Yasemintolga58 Damla cep hastaneden ilk randevu yu alıp gidebilirsiniz eğer oraya devam etmek isterseniz bi sonraki randevunuzu veriyor 2000 tl ayrıntılı ultrason 600 tl de normal muayene