EsoMom_ Moomtoobee bende şaşırtıyor kız ama yüzük şaşırtmadan hep aynı gösteriyor ilk hamileliğimde erkek gösterdi bu bebeğim deyince kız diyo yüzük 🤣🤣🤣🤣
EsoMom_ Kardelnsn kız kardeşim le bizim gelin yapıyor bişeyler denicez demişlerdi bakalım ne zaman deneyeceklerse 🤣🤣🤣
EsoMom_ Kardelnsn üç sene sonra geldi psikolojiye öyle güzel geldi ki insallah hepimiz kucaklarımıza alırız 🥰🥰🥰🥰
Kardelnsn EsoMom_ ne güzel yaa rabbim kimsenin kucağını boş bırakmadın şuan ki sevincini heyecanını şimdi daha iyi anladım 🩵
EsoMom_ Kardelnsn tabiki ama ilkinde bu kadar heyecanlı duysusal değildim bunda herseye anlıyorum 🥰🤣🤣🤣
ftmdyn22 EsoMom_ bende yaptım erkek görünüyor 2 gün önce doktora gittim kıza benziyor ama sadece tahminim dedi bakalım artık birkaç ay sonra tam belli olur 😂
Siyahbeyaz_ EsoMom_ he bende 15 haftalık falan sandım 😅 ama kese şekline göre tahminleri tutan var kzum. Gönlündeki olsun umarım🌼
EsoMom_ Siyahbeyaz_ yok kız elamomy erkeğe benzetti sevdam74 kız dedi Eymen kuzusu kız dedi kaldım öyle 🤣🤣🤣
Happyka EsoMom_ demek kiz , Kızlarımda yuvarlak dönüyordu bunda ilk başta yaptım illeri geri gidip geliyordu yüzük ve sonuç erkek bebek