GezenTavuk_2 sutlukahve_ kan veririm ya kamerada yok yani hemde hiç denecek şekilde zaten 12 varsa geç döllenme ise kanda çıkar 12 gün sonrası yoktur da bence yok zaten artık hayal görmeye başladım
GezenTavuk_2 sutlukahve_ aşkım gözümle zor gordugum şeyin kameraya yansıma oranı yüzde kaç 😅 gözümle bile zor görüyorum aşırı derecede yön ayarlardam oda belki belki salı veririm 12 gün
Busetacir GezenTavuk_2 ben bu testlerle ovulasyon takip ettim 21.gün yumurtladım. 14 gün sonra da pozitif gördüm. 3 ay kullandım toplamda ama hiç kuruma çizgisi görmedim. Size de gebelik getirir inşallah🙏🏼
Innerglow GezenTavuk_2 kuruma çizgisi bırakıyor ve net gözüküyor bence farklı bi test daha sipariş ver canım
Nonamesakarya Arkadaşlar bu geç döllenme ile ilgili bir sorum var. Şimdi diyelim mi yumurta çatladı ve o gün değerlendirildi. Bu durumda geç döllenme olur mu? Yani yumurta geç çatladığı için mi geç döllenme oluyor acaba? Umarım soruyu sorabildim mi bilmiyorum 😂
1202 Nonamesakarya yumurta gec catladiginda oluyor canim yani regle yakin catladiginda ve o gun iliwki oldugunda gec dollenme oluyor ben reglden 1hafta sonra 2 5betayla ogreynmiwtim gebeligimi