Smh22 1,5 aylık bebeğim sadece anne sütü alıyor daha emerken bağırsaklarımdan sesler geliyor biraz öncede mukuslu kaka yaptı idrar testinde enfeksiyon yoktu başka neyden olabilir çok huzursuz ağlıyor
Guzelanne56 Smh22 bağırsakdan ses gelmesi gayet normal benim kızım da ortaya girecek hala aynı ses gelir çünkü bizim doktorumuz şey demişti karın yapısı ince olduğu için bağırsak zaten yakın direk ses gelir diye muslu kaka bizimki başından beri yapıyor şu an her şey bir durum olmadan genelde doktorlar ekstra bir belirti yoksa yeşil ve mukuslu kakayı normal buluyor
Leo2020 Smh22 ekstra sürekli huzursuzluk hali, gürültülü kaka vs varsa besin alerjisi de olabilir. Ama dediğim gibi ekstra belirtiler önemli
dduygu1 Alerji çok yüksek ihtimal bağırsaktan ses gelmesi mukuslu kaka benim kızımdada vardı besin alerjisi olduğunu öğrendim diyet yaptım uzun bir süre
dduygu1 Smh22 çoğu şey özellikle süt ve süt ürünleri yumurta önce bunları hala belirti devam ediyorsa kırmızı et tavuk eti bunları gözlemleye gözlemleye
Meryem_cicek45 dduygu1 yumurta da mı alerji yapabilir, benim 2 aylık kızımda bu sabah sümükümsü bir kaka yaptı bende endişelendim bayadır yumurta yemiyorudum dün sabah yemiştim ondan kaynaklanıyor olabilir mi acaba
Leo2020 Meryem_cicek45 çok geç gördüm kusura bakmayın. Yani şöyle kaka yaparken gaz çıkarır gibi gürültüyle yapıyor. Hiç sessiz yaptığını duymadım ben mesela oğlumun alerji durumu varken