Evlem Sevimlimom benim de 5 gün önce adet olmam lazımdı olmadım. Bu bahsetmiş olduklarının bende de var. Ben 3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı. Şimdi hala devam ediyo bu belirtiler. Biraz daha zaman geçsin yine test yaparım. Bugün 5. Gün bitiyo gecikmenin
Sevimlimom adatuna postumda var bir bakın isterseniz bilmiyorum belki de ben evhamdan uzadı hayırlısı bakalım
Gamz01 Sevimlimom hamilesin gibi geldi bana bende de ara ara regli olcakmışım gibi ağrı girip geçiyodu ben ondan şüphelenip test yapmıştım
Sevimlimom Gamz01 bilmiyorum canım surekli geldi mi diye tuvalete gidiyorum bide bel ve bacaklara sızlama geliyo
Eceee99 Benimde 4.gün geickmem de hiç bel ağrısı karın ağrısı yok sadece sıkı gündür göğsüm ara ara ağrıyor ıkı gün önce testim negatif çıktı pazartesiye kadar bekleyeceğim olmamış olursam halen daha kan vereceğim
adatuna Sevimlimom ovulasyon mu gebelik mi anlamadım ben Eğer ovulasyon ise bozuk Gebelik ise negatif olsa çizgi çıkardı
adatuna Sevimlimom tamam ben yanlış anlattım sanırım bence ovulasyon testi ile gebe kalma gününüzü bulun ona göre değerlendirin