Kardelnsn bebesever bir tane oğlum var iki yaşında rabbim birde kuzlat duygusunu tatirsin ins ama hayırlısı tabiki🥰🤍
bebesever Kardelnsn ay hamileliğin zor geçiyor mu o da daha bebek sayılır nasılsın ☺️🌸 bende erken yapmak istiyorumda zor mu merak ediyorum
Kardelnsn bebesever şuan bir zorluğu yok canım hatta yeni emzirmeyi bıraktı doktorum iki yaşına 2 ayı var girmesine o süreç biraz zor geçti bir haftadır emmiyir ama sınırlı agresif gece uykusu değişti onun haricinde bu hamileliğim çok güzel şükür 🥰
Nargissos bebesever benim doktorum 11 ve 12. Haftasında söyledi erkek olduğunu 16 olup hala öğrenemeyenler var bunun sebebi ne oluyor
hayalperest2310 bebesever ben daha öğrenemedim devlet takipliyim 14 haftalığım 2 hafta daha bekleyelim dedi ama ben bekleyemeyeceğim pazartesi özele gidip öğrenecem 😂😂😂😂
Kardelnsn hayalperest2310 bende devlet 15.de randevu alabilirim bayramdan dolayı 5 gün sonra 16 haftalık olucaz
hayalperest2310 Kardelnsn benim doktorum da iki hafta sonra gel dedi de aşırı merak ettim bir kızım var 🥰
hayalperest2310 Kardelnsn ben birşey hissetmeyeyim tahminlerim tutmuyor ama kızımdan tek farklı kasık ve bel ağrısı çok fazla var kızımda hamileliğim çok rahattı