Duduakgun Kızlar cinsiyet değişir mi 18 .haftaya kadar göstermedi hiç hep kız hissettim doktor dün bakınca erkek çıkıntı var dedi ama ben hala kız hissediyorum sizce değişir mi
Ecem_P Duduakgun 18-20. Haftalarda artık en net hali oluyormuş kız hissediyorsanız detaylı ultrasonda net belli olur
ravzae Duduakgun benimde 16+2 göstermedi doktorda pipi olsa görürdüm kız gibi düşünelim dedi detaylıya kaldım artık
balemdar Erkek dediyse pek değişmiyor ben 12. Haftadayım erkeğe benziyor dedi ben kabullendim herkes kız demişti
Ecem_P balemdar devlete mi gidiyorsunuz özele mi. 13. Haftada doktora sordum en belirsiz haftalar dedi söylemedi tahminde bile bulunmadı
Duduakgun Ecem_P özele gidiyorum benim doktorum bu zamana kadar hiç söylemedi baktı bebis bacaklarını acmadi bi türlü sonra iki gün sonra gel dedi gittik gördüm çıkıntı var dedi
balemdar Ecem_P devlete de gittim özele de ikisi de kesin erkek demedi ama erkeğe benziyor dedi o sebeple erkektir diye kabul ettim
Duduakgun Ecem_P başından beri kız hissettim halada öyle ama hayirlisi artık kızım diye sevdim karnımı hep ismi bile hazırdı