rumisam Doktora götürdüm kremler bı işe yaramıyor pudraliyirum havalandiriyorum napcam çok kötüler kafayı yicem çok uzuluyom agliyir her temizledigimde yikadigimda
Birbenbirbebek rumisam sürtünmeye izin vermeden pudrala pudra yok olmadan tekrar 3 günde geçer ve havalandırma işlemini yapıyormuşsun ama sonradan terletme
Melikeakkc rumisam çok kötü pişik olduğunda travazol kullanıyordum bi onu doktorunuza danışıp sürün. Ama çok uzun vade günlük kullanmayın travazolu.
rumisam aylinpalaa fito hametan verdi sonra sudo kullan dedi en son bol pudrala dedi olmuyor geçmiyor ilerliyor
Bebegim3444 rumisam hamazink var cinkolu o epey iyi Travazol ile geri dönüşümlü sürebilirsin. Sudocrem cidden iyi benmkilerde pişik olduğunda bu ucluyi kullanıyorum yoksa mantarlasiyor. Diş dönemi normalmiş.
aylinpalaa rumisam aslında hametan çok iyi ama yani hiç geçmiyorsa kantaron yağı veya travazol kullanın doktorunuza danışarak
rumisam Bebegim3444 evet diş dönemi normal diyorlar ama baya kötü oldu travazol kullanma dedi doktor hormon bozukluğu yapabiliyor bebeklerde önermiyorum dedi hamezink reçeteli mi alabilir miyim deneyim sudo denedim hiçbir işe yaramadı çakmadir dediler ama eczaneden aldım artık napcam çok üzülüyorum
Bebegim3444 rumisam bana da direk önerdiği doktorun Travazol oldu. Ewet hamazink Reçete ile ödemesi oluyor devlet karşılıyor. Yani şu şekilde yap bol bol sür bağlama yapma açık kalsın Yani ben bildiğin sudo kremi kalıp gibi sürüyordum
seyma0661 rumisam hamazinc’i bizde reçetesiz isilikleri için almıştık 90tlydi eğer reçeteleyemezseniz aklınızda bulunsun
rumisam Bebegim3444 baglamadim dün hiç gece uyuyunca sadece bağladım sabahtan açık yine bakayım hamezinke de teşekkürler öneriler için
rumisam aylinpalaa benim doktor hiç önermiyorum travazol dedi özellikle evde var süreyim mi dedim böyle tepkili hayır hayır dedi hametan ile fito verdi işe yaramıyor 10 günü geçti iyilesmiyor ilerliyor teşekkürler öneri icin
rumisam seyma0661 bazı ilaçları para versende vermiyorlar ondan sordum reçeteli mi eşime söyledim gelirken alacak inşallah faydasi olur teşekkür ederim
haticesoydaann Ben ecowell pişik önleyici kremini denemiştim içeriği temiz diye almıştım ama gerçekten işe yaramıştı ne pudra ne başka kremler fayda etmemişti onu düzenli kullanınca rahatladık belki sana da iyi gelir diye yazmak istedim çok geçmiş olsun
rumisam haticesoydaann hamezink aldım burda önerildi işe yaramadı oda bı buna bakayım doktor diş çıkarma sürecinde normalmis hormonlari değişiminden olabiliyor dedi elimden geldiğince temiz tutup bakım yapıyorum geçecek insallah teşekkürler öneri icin 🌸
rumisam Melikeakkc şimdi yeni kremler kullanıyorum bı sure kullanayım geçmezse doktora götürürüm yine sorarım sağolun öneri icin