A145N Bu haftayla beraber iştahsızlık geldi siz neler yiyorsunuz hamişlerr fikir olsun yazın bakalım 🥰
Anneoluyorumhello A145N günde 1 muz 1 elma 1 havuç yiyorum 2 ceviz 1avuç fındık badem kaju tüketiyorum aralarda. Akşam yatmadan öncede bir kaşık tahin bir kaşık soğuk sıkım pekmez içiyorum 😇🥰 şifa olsun bebişlerimize
nisaakb 24+2 kefir meyve leblebi kuru dut kabak çekirdeği filan yiyorum kansızlığım varmış kuru üzüm de bol bol yicem
A145N nisaakb kabak çekirdeği kavrulmamis olandan mi bnde alicam ama bulamıyorum kavrulmamis olanardan
saglikciaanne Bir de yarım muz yarım elma yedim şimdi de katte içtim akşam yemeğine kadar artık bisey yemem kahvaltı mı da 10 da yapmistim :)
A145N Anneoluyorumhello tahin pekmezi ben sürekli yiyorum inşallah bı sıkıntı olmaz😂 korkuyorum şeker cikicak diye
Anneoluyorumhello A145N aşırı olmadığı sürece pekmek oranı az olduğu sürece bişey olmaz bebişe faydası olur🥰 ilk oğlumdada bu şekilde beslendım 3.900 doğdu inşallah kızımda sağlıklı olması gerektiği gibi olur