Atlasin-Annesi Ayyy kızlar nasıl az kalmış. Son günler resmen. Sizi okudukça heyecanlandım. Ben de 36+4teyim şuan son 20lere geldik ama sanki en uzun kısım bu kısım gibi geliyor şuan 😂
lilyum_ Pnrshn hahahahaha çok haklısın gerçekten. 2 gün önce yürüyüşe çıktım 2 gündür ağrım var doğum yapcam sandım ama yok olmadı 😅
Pnrshn lilyum_ ben artık gerçekten dogurmak istiyorum 😅Oturabilen biri değilim her gece sancilar agrilar dönemiyorum. Bi kez dogum sancisi cekeyim bitsin istiyorum 😅
Zarifbblog Leyla157 activating labor diye YouTube de aratabilirsin yorumlarını da bi oku derim baya herkes aynı şeyi yazmış şuan 34 haftalığım 38 de bende denemek isterim allah nasip ederse
21Berra21 Kubraabay son 28 benimde.. Kasık ağrısından gece öluyoyorum sağa sola inleyerek dönüyorum.Ayakta çok durdugum zamanlarda ise bel ağrısı beni bitiriyor yürürken topallayarak yürüyorum😭Hayırlısıyla artık doğalim istiyorum❣️🥰
C_mentesee Ebru_ebru 27 haftadan beri baş geliş benimki vajinamda baskı sızlama vs var bağırsaklarım sanırım kendini temizliyor, kasıklarımda belimde yoğun ağrılar var bizde son durum bu
Betamom Leyla157 bu belirtiler olunca insan doguracam heralde iki üç güne diyor. Gece kaç kere asagıya baskı uyguladıgı için acısına uyandırdı beni
Pnrshn Ebru_ebru yok ebe muayenesi var haftaya o kadar o da bir sey yapmiyor zaten. Nasılsın iyi misin o kadar 😅 burda Türkiye’deki gibi ultrason nst vs yok sadece acil bi durum olursa 4-5 saat beklersen yapıyorlar. Bilmiyorum nasıl olucak 🥹🥹
Ebru_ebru Pnrshn Evet bir sorun normal değil yani benim doktorum da geç çağırıyordu değiştirdim doktorumu şuan 2 haftada 1 gidiyorum ve Nst de yapıyor ultrasyonla da bakıyor…