newmommmyy2 Kızlar demin çok açık renk kahverengi akıntım geldi ama baya baya açık kahve birde çok afedersiniz içinde böyle iplik gibi 2-3 tane kan vardı minicik iplik parçası gibi bu nişanmı sizce çok az bi kahvelik ama
Aselyusra newmommmyy2 büyük ihtimalle nişan. Benim de kahverengi ve sümük gibi koyu kıyamlı bir şey gelmişti
Nurcanyokus6 newmommmyy2 nisaniz gelmiş olmalı ama siz icinizraaht etsin diye bı hastaneye gidin isterseniz
Aselyusra newmommmyy2 ilk vizon rengi gibiydi ama klasik bir akıntı olmadığını anladım kıvamı yoğunluğu böyle direk lop diye düşmüştü sanki. Sonra 2-3 defa daha geldi farklı tonda kahveler. Ama suyum gelmedi
Berfemin Merhaba bence de nişan büyük ihtimalle. Değilse bile bu tür durumlarda doktora bilgi verilmeli öyle diyorlar..
newmommmyy2 Berfemin Nurcanyokus6 ay teşekkür ederim kızlar sonra yine aynısından geldi lavabodan sonra akıntı olduğuna karar verdik şuanlık sıkıntım yok teşekkür ediyorum yorumunuz için 🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️
Aselyusra newmommmyy2 büyük ihtimal akıntı değil nişan. Ama tek başına önemli değil zaten sancı ve su gelirse doğum başlıyor nişan ilk belirti
newmommmyy2 Aselyusra evet doktorumda öyle söyledi benimki biraz jel kıvamında olmadığı için akıntıdır dedi hafif suluydu çünkü 🙏🏼 teşekkür ediyorum yinede yorumunuz için 🙏🏼🙏🏼❤️