Mmtomyr Smyye1B yiyip içemediğiniz şeyleri karnınıza sürmeyin diyolar genelde o yüzden bu tür kozmetik ürünlere pek sıcak bakamıyorum
tahamommy Bende çatlak kremi arayışındayım herkesin kullandığı bio oil miydi neydi kızlar ondan kullanan var mı biraz fiyatı yüksek ama napalım, ya da muadil yağ önerirseniz bende şu köşede bekliyim
Mmtomyr tahamommy bende bio oil almayı düşünüyordum ama dr içinde retinol bulunduğunu ve önermediğini söyledi hindistan cevizi yağı ve kakao yağı aldım hem doğallığından eminim hem yeterli nemlendiriciliği sağlıyo
Mmtomyr tahamommy hem karıştırıyorum hem birini uygulayıp birini sonra uyguladığımda oluyo ama karıştırmak daha iyi sanki
tahamommy Mmtomyr tamamdır deneyeceğim bende kaçıncı haftadan beri kullanıyosunuz, bemim ayrıyetten vücudumda çok kuru bacaklarıma vs kullansam olur mu ki çok emiyor mu hemen vücut
Mmtomyr tahamommy benimde vücudum aşırı kuru hep pul pul oluyo kuruluktan kaşınıyo artık, 15+2yim şu an 2 haftadır kullanıyorum her gün kaçırmadan kullanınca bayağı faydasını gördüm nemlendirme açısından. Bacaklarıma kollarıma falanda kullanıyorum ben
MhysaTheGreat Bence genetik hakkaten bu işler ben 35. Haftaya geldim öyle düzenli krem sürdüm şöyle böyle yaptım diyemem sıfır çatlak annemde de yoktu öyle hatırlıyorum 🤷♀️
LavinsMom Bu isler genetik. Hicbisey kullanmaayip catlamayanlar var bide herseyi kullanip catlayan. Ben ilk hamileligimde sadece karnim kuruyordu diye bebek yagi kullandim. Sonlara yakin azbiraz vardi cstlak ama catlagi onemsemiyorum diye takmadim. Bunda 32 haftadayim hala bisey kullanmadim 😄
Mmtomyr LavinsMom ben genetik olarak bayağı yatkınım o yüzden ne kadar az olursa o kadar iyidir diye engellemeye çalışıyorum 🥲
LavinsMom Mmtomyr hamilelikte deodarant kullanimina bile dikkat ediyordum makyaj bile yapmiyordum ilkindede simdide yaomiyorum zaten. İceriginde bin bir turlu sey olan bilmedigim kremleri kullanmak istemiyorum. Zaten dogumdan sonra rahatsiz ederse beni herseyin caresi var simdi. Amaan cocuk saglikla dogsun tek kusurumuz catlak olsun 😄
Mmtomyr LavinsMom kozmetik krem kullanmıyorum zaten. Hindistan cevizi yağı ve kakao yağı kullanıyorum. Benimde önceliğim tabii ki çocuğumun sağlıklı doğması, elimde beni ileride gördükçe mutsuz edecek durumları engellemek için çözüm yolum varsa onu da uygularım tabii ki. 🌸