Atnc ben de rahim az yetmezliği var 12 haftam da bu bebeği de serkllaj oldum ama ilk bebegimi çok erken haftada doğurmadım 33 haftada dogurdum 2:30 ay yaşadı hatta benimle birlikte sonra hastalıktan vefat etti genel anestezi aldım ameliyata girdim ben korkuyla girdim önce zaten sonra da oğlum nerede oğlum nereye götürdüler diye sayıklamışım ağlayarak çıkmışım onun dışında çok rahat geçti hiç ağrım sızım olmadı sondaj falan da takılmadı ameliyattan 1 saat sonra tuvalete gittim bir gün sonra eve taburcu oldum duş aldım bir hafta istirahat ettim sonrasında da o tatil bu tatil o memleket bu memleket gezdim hiç oturmadım ilişki yasağım da yoktu benim normal hamileler gibiydım sadece iki gün kırmızı kanama sonraki iki gün pembe kanama ondan sonra 3.04 gün turuncu lekelenme oldu bitti sonra 20 haftaya kadar Dr. Vajinal baktı sonrasında Vajinal bakmaya şikayetim olmadığı sürece kesti. Bu süreçte sadece enfeksiyona dikkat etmek gerekiyor iç çamaşırları Ütülemek Vajinal duş yapmamak taharetlenirken önden arkaya doğru yapmak ve ayda bir muhakkak enfeksiyon için kan ve idrar testi vermek ben hamileyim boyunca neredeyse her ay antibiyotik kullandım çünkü sürekli idrarda enfeksiyonu m vardı benim kızımın doğmaya niyeti yoktu 37 haftam da gelişim gerılıgı ve mat kalp atışı olmaması sebebiyle Sezeryan ile doğum yaptım. Benim dikişim doğum esnasında alındı zaten spınal olmuştum ayaklarım uyuştu doktor geldi 1 dakika sonra dikişini aldım dedi ben ne ara diye şaşırdım hatta çok çabuk aldı. Ben de genel olarak sarı akıntı vardı doğum öncesi hamilelikte ama bu benim normalimdi çünkü defalarca test verdi ve temiz çıkıyordu ve sarı akıntı hep devam ediyordu doktorun bana akıntı rengin sarı ve çok olabilir demişti öyle de oldu çok korkuyla öncelik yaşadım tabi rahattım geziyordum tozdum ama hep bir korku yaşadım çünkü benim bebeğim doğumdan sonra vefat etmişti kızım şu an uyuyor dört aya girecek çok şükür. Önlem amaçlı olan ameliyatta doktor daha rahat bırakıyor benim ameliyattan önce rahim ağzım uzundu ama ilk bebeğim de beşinci aydan sonra kısalmıştı o yüzden riske girmedik ameliyat oldum detaylı ultrasona kadar detaylı da dahil hep 42 lerde seyretti sonrasında 37’ye kadar düştü 36 haftam da 15’e düşmüştü ama zaten 36’dan sonrasını önemsemedi dikiş sabitti çünkü