Yenihayatyeniumut51 Kızlar dün biraz akıntı geldi hissettim çamasirimda sulu pembemsi kırmızımsı leke gördüm ama suyla beraberdi sanki değişik ilk defa böyle oldu adete daha 8 gün var yerleşme kanaması olabilir mi
[silindi] Leylabngll üzüldüm ama zaten kaç gündür idrarda negatif çıktığı için umudum kalmamıştı .. bu ay pik görüp değerlendiirnce olur sanmıştım
Yenihayatyeniumut51 Bir1kelebek herkes adete 2 3 gün kala oluyor yazmış benim dün yani 9 gün kala gelmiş oldu bilemedim 1 buçuk sene dir tek tüplüyüm bi de inşallah yerleşme kanamasıdır🙏😔
Yenihayatyeniumut51 [silindi] ne kadar zormuş hamile kalmak bazıları hemen oluyor ne güzel ben 1 buçuk sene oldu deniyorum yumurtlamayı da görüyorum yine de olmuyor denemeye devam edeceğiz napalım Dün sulu kanlı afedersiniz bi akıntı geldi tek sefer oldu o biraz umutlandırdı ama ilk defa olunca anlayamıyorum
[silindi] Yenihayatyeniumut51 evet ben de korunmayı bıraktığım gibi gebe kalırım sanıyordum ovulasyon gördüm umutluydum ama olmadı nasip
Yenihayatyeniumut51 Bir1kelebek Canım 28 günde bir adet oluyorum reglim bi hafta sürer 9 Mayısta ovulasyon testi ile pik gördüm
AnneeeG1 Kızlar benim bat 19 23 arası değişkenlik gösteriyor ama benim aşırı bel ağrım kasık ağrım göğsüm hassaslaştı bu aralar idrara da fazl çıkıyorum sizce gebelikten midir normalde yüzümde asla sivilce çıkmaz bu ay aşırı derecede sivilce oldu yüzümde
Yenihayatyeniumut51 AnneeeG1 Daha önce defalarca söylediğin belirtileri yaşadım sonuç hüsran söylediklerin gebelikten de adetten de olabilir inşallah vardır
AnneeeG1 Yenihayatyeniumut51 bende normalde hep yaşarım ama bu ay aşırı zorlanıyorum öyle böyle değil 3 senedir deniyorum canım bi gebelik yaşadım o da hüsranla sonuçlandı
Yenihayatyeniumut51 AnneeeG1 Ben de sendenim ocakta oldu maalesef dış gebelikmiş Allahım en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı gebelik nasip etsin inşallah 🙏