Bir1kelebek Mehlika_ 8 veya +3-4 gün daha olabilir tam günümde olmuyor ama 20 den sonra her an beklerim yani
Bir1kelebek Bir1kelebek hafif bi gökgelik var ama o doğru değil sanırım biraz daha sol tarafta olması gerekiyor bide filtre koydum daha iyi görünsün diye anlaşılsın diye zaten bi belirtim de yok karın ağrısından başka afedersiniz idrar bi değişik koktu sadece onun dışında göğüsler falan hiçç gayet acısızlar 🙄🤧
Bir1kelebek Mehlika_ yok hayır daha önce hiç yapmadım yumurta takibi bir dahaki ay denicem nasıl oluyor onuda bilmiyorum buraya sorucam o zaman ☺️
Bir1kelebek Mehlika_ öyle mi diyorsun😕 bende işte bazıları 6-10 gün önceden öğrediklerşni söyleyince çıkar diyordum
Bir1kelebek Leylabngll tamam inşaAllah umutlanmamaya çalışıcam umutlanınca daha üzücü oluyor bilirsiniz 🥲
Mehlika_ Bir1kelebek erken yunurtladıysan olabilir ama mesela ben geö yunurtladım o yüzden adetten önce öğrenmem çok çok zor
Bir1kelebek Kızlar bir şey sorucam da kan testi için aç olmak gerekiyor mu yani gün içinde bi saate gidip kan verebiliyor muyuz yoksa sabah mı illa Kan testi vermicem merak ettiğimden sordum😆
Leylabngll [silindi] evet koyulaşmış ama lh hormonu vücutta hep olur ınsaAllah senınkı gebeliğe ısarettır
[silindi] Leylabngll inşallah canım dün silikti bugün koyu çıkınca acaba mı dedim ama ateş basıyo sancı geliyor her şey regl belirtisi :(