Tugcesrts94 Kızlar selam 12+6 günlük hamileyim çok mide bulantım kusmam oluyo prillam alınca olmuyo bir tek gece 2 tane yatmadan sabah 1 tane aç karnına alıyorum birde kullanan varmı benim gibi hala
Nygzzzz Tugcesrts94 evet 13+2 deyim hâlâ kullanıyorum bulantıyı azaltıyo ama kusmayı bazen engellemiyo ben sadexe geceleri 2 tane kullanıyorum bi zararı olur diye
Bsrabzkrt Tugcesrts94 oo canm ben 19 . haftaya kadar lullandım iyi ki bu prilam varmış bende gece uyumadan önce iki tane yutuyordum akşam 9 a kadar bana yetiyordu onun sayesinde biraz yemek yiyebiliyordum Allah yardımcın olsun inşallah uzun sürmez kolay atlatırsın bu süreci
Tugcesrts94 Yazmelegi_ yaa bende korkuyorum birşey olurmu bebeğe diye ama içmeden de olmıyo içmediğim gün akşama kadar kusuyrm
Tugcesrts94 Nygzzzz bende gece iki tane alıyodum yetmedi sabahda aldım bugün aç karnına doktor alabilirsin demişti sabah aç karnına
Tugcesrts94 mavideniz9696 bende gece alıyorum iki tane ama sabahta bulantım oluyo bir tane daha alıyorum aç karnına
Nisa_90 Benim gece aldığım çok bir işe yaramıyordu. Kullansam da kustuğum oluyordu sadece mide bulantı hissini biraz daha hafifletiyordu.O yüzden sabah aç karnına bir de öğlen yemekten önce yutuyordum. O şekilde düzen oluşturdum.