monicamer Selamlar kızlar, beta hcg Çarşamba günü 946′ydı, bugün 1514 çıktı. 1800 ve üzeri olması beklenirdi ama artmamış tam. Bir de doktor keseyi göremedi henüz adet tarihim 13 Mart. Çok korkuyorum. Benzer durumu yaşayan var mı ? Riskli durumda mıyım ?
Yasewens monicamer idrar testlerim pozitif çıkıyor beta hcg 1.21 çıktı dün, pazartesi tekrar gideceğim ne olur sizce
Ecece440 monicamer merak etme sakin ol 🌸 benim sat 5mart. Bugün 5+2yim daha yeni gördüm keseyi. 5 hastalıkken git ultrasona. Artık beta takibi yapma. beta Salı günü 950ydi bi daha aile hekimi yapmadı zaten direkt keseye gittik
Kikiriki monicamer yanlış anlamayın ama araştırırsanız zaten bu değerle kese gönrğnmwdiüni öğrenirsiniz kendinizi boş yere strese sokmayın çok erken gitmişsiniz doktora en az 4000/5000 olması lazım ki vajinal muayene ile görünsün. İçiniz rahat olsjn
zeyn42 monicamer korkma canım benim de 6400 lerde anca göründü bekle sabret tek doktorlada kalma inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına🤍
saglikciaanne Var var korkma sata göre 6/7 haftalık olana kadar görünür benim 7 binde görünmemişti neler söylediler neler :)
Ueana Ecece440 Bende şu anda tam 5. Haftadayım 7. Haftayı geçtikten sonra gideyim hem kalp hem keseyi görürüm diye düşünüyorum yoksa erken mi gitmeliyim
Ecece440 Ueana ben 6 haftalıkken gitmek istiyordum ama pembemsi leke gelince riske atmak istemedim gittim. Karından ultrasonla gördüm keseyi. Sorun yok şükür. En azından 6 hastalıkken gitmek iyi olur diye düşünüyorum ben. Folik asit vs kullanmıyorsanız daha erken gidip doktorun vereceği vitaminleri kullanmalısınız🌸