Gamzeli_03 nurmltli61 benim miniğim Dr 12 çıkmıştı annesi bol bol emzir Allah’ın izniyle bir sorun olmaz benim sodyum değeri de yüksek çıkmıştı çiş yapmıyordu şükür emzirmeyi sıkılaştırıca sorun kalmadı
Hdyhdy Canım bildiğim kadarıyla sarılık 11 çıkmış evet var biraz ama genelde 14 üstünü yatırıyorlar benimki 13 çıkmıştı yatirmadan eve yolladi , sık sık emzir çok uyutma düzelir inşallah
Hdyhdy keyfimin-kahyasi-misin besliyorsan sorun yok canim ,bazıları uyuyor uyanmiyor haliyle beslenemiyor , zaten seninki de 10 altına düşmüş geçer gider inşallah
keyfimin-kahyasi-misin Hdyhdy Düşmedi ki iki günlükken o degerdeydi tekrar baktirmadik O zamanda çiş az yapıyor diye gitmiştik kusuyodu Şimdi mamaya falan başladık Tabi mamaya gerek kalmadı şükür Cisi de düzeldi ama Uyuyo ya zar zor uyandiriyorum bazen iki saate bı kendi kalkiyo bazen ben saate bir Kaldiriyorum gözünü falan nadir acıyı bı bakisiyoruz sonra yine kapalı aglasada 😂😂zaten zorla doğdu Ondan nazlaniyi galiba
Bebekmert nurmltli61 canım korkma sık sık emzir gerekirse günde 2 3 defa mama ile destekle kaşıkla içir . Bizde 9 günlüğüz 6 günlükken 13 çıkmıştı bol bol besliyorum şuan şükür düşmüş . 16 üstü olunca yatiriyoruz demişti doktor bize bu evde beslenmeyle düzelir demişti