Htc2725- Kızlar burada okumuştum çamaşır suyu testi ve sabah ilk idrarım jle bende yaptım ve hemen köpürdü ve çok fazla çamaşır suyu koktu aranızda yapan ya da doğruluk payı var mıdır adetim 3 gün geçiyor bu arada hiçbir belirtim yok
Sendenbanakalan Htc2725- bende burda birisinin demesi üzerine yaptım köpük köpük dhshssb 😂o arkadaş gebe bu arada😂🤲🌸 ben gecikmeyi bekliyorum
67sahra36 Htc2725- merhaba ben öykü, bende ilk hamileliğimi öyle öğrendim çamaşır suyuna idrarımı yaptım bardak taşana kadar köpürdü ve hamile olduğumu öğrendim o akşam gebelik testide yaptım doğruladı hamileydim sonra bebeğimi kaybettim tabi yani ben yaptım çamaşır suyuna doğru sonuç verdi
Busraaaakkk Bunun bilimsel bir dayanağı yok, çamaşır suyu ile idrarda bulunan üre kimyasal tepkimeden dolayı köpürmeye neden olabilir bunun gebelik ile bir alakası yok inanmayın lütfen böyle şeylere
Htc2725- Sendenbanakalan benim 3 günüm geçiyor ama kan vermedim idrar tahlili yaptım evde negatif çıktı sizce normal midir
Sendenbanakalan Htc2725- hep düzenli oluyorsa gec döllenme vs olabilir ama normldede 3-5 gecikiyorsa bekleyin 🌸
Htc2725- Sendenbanakalan düzenlj oluyorum fakat sadece adetimin bittikten sonra sadece ilişkim oldu başka da olmadı tutar mj ki acaba