gul231 Minikeller00 ben şehir Hastanesi’nde vermiştim bir ay sonra çıkar demişti ama bir hafta içinde çıkmıştı
Ayse10 Minikeller00 devlet hastanelerinde yapılmıyor, üniversite hastanelerinde ya da özel hastanelerde yaptırabilirsiniz🌸
uzlet Minikeller00 devlet hastanesinde veriliyor adetin 2 günü verirseniz daha doğru sonuç alabilirsiniz birçok kez kendim verdim Oradan biliyorum belki Bulunduğunuz hastane yapmayabilir o ayrı bir şey
Minikeller00 Briahll üniversite hastanesinde verildiğini biliyorum bize epey en yakında devlet hastanesi var orda veriliyorlarsa sıra bulup vereyim diye düşünmüştüm ama
xLucy Minikeller00 evet veriliyor devlet hastanelerinde , reglinizin ikinci günü giderseniz çok iyi olur
Minikeller00 xLucy merhaba çok teşekkür ederim fsh e2 prolaktin gibi hormonlara bakıldığını biliyordum devlette Amh bakıldığını duymamıştım. Bulunduğum yerdeki devlet hastanesi çokta yoğun boşuna beklemek istemedim şimdi sıra alır gider baktırırm inşallah 🙏🏻
Sonbir12 Minikeller00 amh devlet hastanede yapilmiyor ayrica uretli bir test eger yaptiracak olursaniz da labaratuvarda yaptirin uygun oluyor bilgin olsun ozele gider yaptirisaniz 4 5 binden basliyor labaratuvarda 800 rl yaptirmistim ben
Minikeller00 gul231 anladım bende pazartesi sabah erkenden gideceğim kan vermek için umarım buradaki devlette bakıyordur
Sonbir12 gul231 sizin baska bi test olmadin devlet hastanelerde amh testi yapilmiyor cunki ve amh testi yapildiktan 4 saat sonra dusuyor e nabiza
Minikeller00 Sonbir12 burada da özelde 4-5 bin, devlette yapılabilen bir test için çok pahalı eğer devlet hastanesinden randevu buldum ama eğer yapmıyorsa dediğiniz gibi şehir merkezindeki laboratuvarı arar sorarım direkt gidip veriliyorlarsa orada veririm
gul231 Sonbir12 yok eminim çünkü hiç özel hastaneye gitmedim 😄 şehir hastanesinde sonuçlar biraz daha yavaş çıkıyor olabilir ama
Minikeller00 Ayse10 az evvel mhrs de pazartesi günü randevu buldum başka testler içinde gidip kan vereceğim Amh yı o gün öğrenirim artık 🤷🏼♀️
Cihanella en son medicana ataşehirde ekim ayında 750 tl ye yaptırmıstım ben. Öncesinde de central kozyatağında 1200 e ama güncel fiyatlarını bilmiyorum.
Sonbir12 gul231 hangi il ve hastane ogrenebilirmiyim sasirdim suan devlet hastanesinde yapildigina kosmocaman konya mersin yapmiyorken bu testi
Minikeller00 gul231 evet şehir hastanesi bildiğiniz bakmış 😃 benim anladığım devlette bakan yerlere var ama yer bölgenin devlet hastanesi bakmıyor bende mecbur bölgemdeki devlete gidip öğreneceğim artık
Fulyannannesi Minikeller00 her hastanede yapılmıyor, ankara’da etimesgut hastanesinde yapılmıyor mesela, oradaki doktorlar şehir hastanesine yönlendiriyorlar
Minikeller00 Fulyannannesi teşekkürler cevabınız içim evet bende öyle anladım gidio devlete sorayım umarım bulunduğum yerdeki hastane bakıyordur