2025anneadayi Kızlar iki isim arasında kaldık fakat Ada Demir için Ata Demirel gibi dediler. Sizce de öyle mi geliyor kulağa? Unisex isim soyisim de Demir olunca erkek ismi gibi oldu?
2025anneadayi Turuncukadin Değil mi ya bence de çok hoş geliyor kulağa, bi havası var😍 sağlıkla gelsin Neva bebek🌸
Turuncukadin 2025anneadayi amiin hepimizin inşallah🧿🥰 bambaşka bir havası var bence ve yaygın da değil. Meva ile karıştırılıyor falan diye soğutmaya çalıştılar beni ama pes etmedim😅 her yaşında guzelce kullanabileceği bir isim bana göre
2025anneadayi Phyloo çok fazla var Merve ler gibi olucak bi kaç yıl sonra😣 hep isim ve soyisimleriyle anılacaklar ortamlarda
2025anneadayi Tugceelanaz evet Ada da çok hoş ama Ada’mmm diye sevince adam gibi oluyor😂 Neva’mmm çok güzel geliyor ama işte bilmiyorummm her isme bir şey buluyorum😅
Phyloo 2025anneadayi neva ve meva da aynı sürekli duyuyorum artık geçen sene aseldi bu sene onlar patladı her ısım yaygın ve modaya göre isim konulmaz bunu unutma.
monica50 2025anneadayi ne seçerseniz seçin demir kesinlikle olmamalı diye düşünüyorum unisex gibi görünmüyor hiç