MinikBrokoli Bazen sohbet, bazen o maç ben dizi, bazen ben uyurum o da ne zaman isterse uyur, hamileyim diye çok takmıyorum keyfime bakıyorum, zaten o işten yorgun geliyor bende tüm gün kızımla uğraşıyorum derken , birbirimizi çok darlamadan geçiriyoruz işte
panikprenses Gzlnn isten geldikten sonra yemek yiyoruz kahvelerimizi yapip yuruyuse cikiyoruz parkta oturuyoruz bazen masa tenisi oynuyoruz eve donuyoruz butun gun tv bende oldugu icin onun istedigi bi filmi acip izliyoruz genel olarak boyle
ArasveAnnesi21 Gzlnn eğer hafta içleri çalışıyorsa cuma günleri film gecesi yapabilirsiniz eşim nargile çok sever nargile hazırlayıp bebek hakkinda uzun uzun konuşuruz ne yaparız nasıl yol izleriz o konu bitti mi görüntülü ailelerimizi ararız zaman çabucak geçiyor çocuğunuzu da yanınıza alıp gece gezmesi yapabilirsiniz bizim yaptigimiz aklıma gelenler bunlar belki sana da fikir olur yapboz puzzle oyunları vs
Bebegim3444 Gzlnn çocuklardan kalan zamanda bi bardak çay kahwe içersem ne mutlu bize 😂😂 yorgunluktan çocukları uyuturken bizde uyuyoruz.
Hayat123456 Gzlnn bizde oyleydik çocuklar uyuduğu zaman birimiz telefondan dizi izler birimiz maç kahve yaparız eşim maçı anlatır bana ben bakmadığım için sorarım ne olmuş ne bitmiş ben eşime dziyi anlatırım sonra ben dizimi kapatir eşimle maç izlerim anladığımdan değil hee zaman beraber biseyelr yapalım diye sonra maç biter oyunumuz vardır ortak oynadığımız beraber oyuna gireriz biraz oynarız yatarız . Ama günlük değişiyor tabi eşim çocuğu uyutmus oluyor ben daha uğraşıyor oluyorum adam napsin bekleyip bekleyip geri yatıyor 😂
Gzlnn Kvsr46kvsr neler konuşuyorsunuz ayıptır sorması ben konuşacak şeyde bulamıyorum artık günün nasıl geçti ne yedin ne içtin diyorum sürekli adama
Kvsr46kvsr Gzlnn valla inanki belli başlı bi konu yok. Bi yerden başlıyoruz konuşmaya sohbet bitiminde biz buraya nerden geldik ne alaka niye bunu konuşuyoruz diyoruz. Geçmiş gelecek aile akrabalar arkadaşlar planlar çocuklar vs.eşim çok sever konuşmayı bişeyler bulur o yüzden ben zorlanmıyorum
Aacemianne Gzlnn siz de o gün yaşadığınız bişeyi anlatırsınız. Duyduğunuz bi haber olur, anılar olur. Laf lafı açar . Bizde öyle oluyor açıkçası. Evde yokken olanları anlatıyorum genelde muhabbet devam ediyor ordan 😊
Gzlnn nurssmom doğru söylüyosunuz kısılerle alakalı bizde 9 yıldır tanıyoruz birbirinizi herhalde artık monotonlaştı
nurssmom Gzlnn yani doğal olarak ama ilişkilerde olması gereken diye birşey yok herkesin istediği hayat tarzı farklı siz ve eşiniz böyle mutluysanız önemi yok. Ama değilseniz tabiki değişiklik sizin elinizde inşallah çok mutlu bir hayatınız olur daim olsun ❤️
Aacemianne Hamilelikten önce çocuğu uyutup eskiden tutulan dizilerden ya da film seçer izlerdik. Şimdi çocuğun uykusu geldiyse hepimiz yatıyoruz 😂