mavideniz9696 [silindi] 12. haftaya kadar nereden anladılar ki kız olduğunu söylediler. 12. haftadan sonra anlaşılmıyor mu zaten cinsiyet
staRmama [silindi] evet erkek eski görüntüleri kız gibi ama bilemedim yaa ben kız demiştim önce sanırım
erikarpuz [silindi] 12. hafta küçük oluyor bana da kız diyorlar ama güvenmiyorum tabi ki 20. haftaya kadar yanıltabilirmiş
Yuuki [silindi] Detaylıda netleşir ancak benim erkek denmişti değişmedi ama size ikiside söylenmiş en makulü detaylıya kadar sabretmek
Glmsr25 Kız ya da erkek ne farkeder ki? 2. Veya 3. Gebelik falan mı? Diğer çocuklarınız erkek bunu o yüzden kız istiyorsunuz gibi düşündümde ondan soruyorum
[silindi] Glmsr25 evet ilkim erkek bundads kendimi kıza odaklamıştım hep ondan inandıramıyorum galiba kendimi
Firdevskansuu [silindi] Tabiki benim de senin ki gibi 2. Gebeliğim ilk çoçuğum erkek gönülden geçen 2. Kız olsun ama rabbim hakkımızda neyi hayırlı görürse bize onu nasip etsin çünkü biz hayır mı şer mi bilemeyiz rabbime bırak tevekkül et en önemlisi sağlıklı olmaları ☺️
staRmama [silindi] o çıkıntıya pipi mi dedi çok ince geldi bana sanki kordon o direkt bacak arası var mı