Handeysr Bizde ikili rakamlara düştük sağlıkla gelsin bebişlerimizzz, bizimle aynı haftalarda olanlar var mıı sizi bilmiyorum ama ben şimdiden ağırlaştım sanki biraz iş yapsam yada yürüsem nefes nefese kalıyorumm 🥹
Yuuki Handeysr Aynıyız ve aynı şikayetler benim ikinci olduğu için mi bilmiyorum ama çok erken başladı şikayetlerim özellikle akşamları çok yorucu geçiyor günün sonu zorlanıyorum
NuranAhmet Handeysr bizim de son 99 ama sezaryen olacağı için daha da az kaldı. Hazırlıkları bu ay bitirmeyi düşünüyorum ki yıkayıp yerleştirmek kalsın sadece
Handeysr Yuuki benimde ikinci gebeliğim, ilk kızımda hiç böyle şikayetlerim yoktu çok rahattı şimdi oğlum olacak ama özellikle son 2 gündür karnım taş gibi oluyor sertleşiyor yürürken evde çok az iş yaparken bile halsiz kalıyorum günlük işlerim bile aksamaya başladı
Yuuki Handeysr Evet çok benziyoruz benim onlardan hariç bir şeye sinirlendiğim vakit hemen karnım kasılıyor çok rahat olmaya çalışıyorum ama evde ilgilendiğim başka çocuğumda olduğu için zor oluyor tabi gerçekten ilk gebelik ile ikinci arasında ciddi fark var
Handeysr Yuuki inşallah sorunsuz bı şekilde tamamlariz hamileligimizi yalnız değilmişim kaç gündür kafama takiliydi neden böyleyim diye doktora da yeni gittim bir sonraki kontrolume de daha var kendimi kurup duruyordum sizin bebişin cinsiyeti nedir ☺️
Handeysr Gulsahs sizin az kalmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama bizim nefes alamamalar şimdiden başladı bide yüksek kiloyla hamile kalınca daha da zorlaştı tabi 🙂
Handeysr Yuuki doğumu daha hiç konuşmadik ama ilki normaldi bı aksilik olmazsa ben yine normal isterim ama tabi hayırlısı nasılsa öyle olsun sizin nasıl 🙂
Handeysr NuranAhmet alisveris tamam olunca gerisi kolay ben daha hic bişey almadım kızımdan kalanlar vardı bu hafta artık başlarım diyorum 30 haftalık olana kadar tamamlamak istiyordum çünkü 30dan sonrası belli olmaz her an herşey olur hazırlıklı olmak lazım 🙂
Yuuki Handeysr Benim normal başladı da acil sezaryenle sona erdi rahim ağzım musade etmedi normale 🫣 o sebepten bir tık daha erken olur doğum sezaryen olduğu için 🙂
Handeysr Yuuki bebişler nasil müsaade ederse öyle oluyor tabi olsun normal sezeryan hiç farketmez sağlıkla kucaklarimiza alalım gerisi önemli değil ☺️