ipekveatlas çok geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum ama bebeğinin yaşama ihtimali olmadığı için doktorları dinlemen en doğrusu olacak kendini üzme en mantıklı olanı düşünmen gerek kendi sağlığında riske atmamalısın anca bu şekilde ikna edebilirsin kendini.Çevrendekileri dinleme bunu kabul ederek cani olmuyorsun. Ben tüp bebekle ikiz gebeydim birisi bölünmüş üçüz olmuş sonradan göründü bende doktor doktor gezdim hepsi çok riskli olduğunu hem kendim hemde bebeklerin hepsini erken doğumla kaybedebileceğini söylediler bir sürü örnekte dinledim. İkizlerimde çok riskliydi aynı yerden besleniyorlardı ayrıca riskleri vardı o yüzden karnımdan iğneyle bebeklerimin kalbi durduruldu şuan tek bebekle devam ediyorum başka seçeneğim yoktu.Doğal gebe olsam riskleri alırdım belki ama doğunca kaybetmek var işin ucunda.2.5 ay oldu içimde sızısı duruyor bende 11. Haftada kaybettim Ve hala karnımdalar ultrasona girdiğimde onlarıda görüyorum. Sizin bi evladınız daha varmış rabbim acılarını göstermesin inşallah.