bizzocone xLucy ben de liv bahçeşehir için aynı şekilde fiyat aldım çok iyi bu fiyatlarla karşılaştırdığımızda
Oykukzy bizzocone bende liv bahçeşehire gidiyorum doğuma daha çok var ama sorduğumda en son 65 demişti doktorum size ne kadar dediler
eda2201 birincimasali acıbadem Kartal hastanesi şuan güncel ücret 80.000₺ yeni açıldığı için bu fiyatı. Benim doktorum bu hastaneye geçtiği için bende onunla geçiyorum ismi Lale Aslanova çokkk iyi bir doktor şiddetle tavsiye ediyorum
Asoyaso34 eda2201 Merhaba doğum ayınız nedir? Ücrette bir değişiklik oldumu bende acıbadem kartala geçmeyi düşünüyorum güncel fiyatlardan bilginiz varmı
Maeshatr eda2201 numarasını paylaşıyor mu genel olarak doktoru anlatabilir misniz mesela ben hap kullanamıyorum yutamadığım için sert konuşur mu bana
bizzocone xLucy tüm muayeneler testler ve doğum dahil değil mi sizinkinde de hatta babaya check up bile yapılıyor
eda2201 Asoyaso34 güncel ücreti 120 bindi sanırım net hatırlamıyorum 1 haziranda güncellendi fiyatları arayıp sorarsanız daha net olur
ABusraaaa birincimasali 40bin dışındakiler napıyor çok merk ediyorum büyük konusmiyim sonuçta bende hamileyim ama o kadar vermeye değmez ya 100 bin nedir şaka gbi
eda2201 Maeshatr merhaba, geç gördüm bu sorunuzu kusura bakmayın, çok tatlı bir doktorum var evet numarasınıda veriyor tabiki gece gündüz birşey olduğunda yardımcı oluyor asla sert konuşan, yadırgayan biri değil. Umarım süreciniz güzel geçer.