Serapkayaa1234 Kızlar pugb mobıle oyununda mesajlastıgınız mesajları silebiliyormusunuz yani mesela watsap gibimi yoksa kendı kendıne mesajlar gidiyormu yani siliniyormu
Busra2013 Serapkayaa1234 kendi gidiyor bir sure sonra yani mesela bugun yazdin daha sonra 1 gundu sanirim siliniyor uzun zamandir oynamiyordum ama
sutlukahve_ Serapkayaa1234 sen siliyorsn kendiliğinden silinmiyor diye hatırlıyorum ben baya uzun zaman önce oynuyordum yanlış hatırlıyo olabilirim ama
06haziran Serapkayaa1234 vallahi aradım taradıııım silinme şeyi göremedim bi arkadaşıma 7 martta mesaj atmışım daha duruyordu youtubeden bi bak istersen
Serapkayaa1234 06haziran evet bende cok arastırdımda silme tuşu yok yani canım kendısı gidiyor mesajların bir süre sonra diyor cogu kişi
Serapkayaa1234 Edizhr eminmisin canım baktım silme diye bi tuşu yok cunku arastırdım o kdar bulamadımda nerden oldugunu biliyorsan ekran fotosu atarmısın
MinikBrokoli 1994ozg her ay güncelleme geliyor oyuna , hiç eskisi gibi değil arada oynuyorum her girdiğimde farklı şeyler çıkıyor 😂😂😂
Edizhr Serapkayaa1234 kız ben sildim o mesajlaşma yerinde 3 çizgi flan vardı sanırım oralardan oluyordu
EsoMom_ Serapkayaa1234 onu silmeyi çok denedim silemedim bende ama kendiliğinden zamanla gidiyor sanırım bide karşımdaki kişiyi silince gidiyor hemen
MinikBrokoli Serapkayaa1234 kız bende oynuyorum arada 😂😂 Mesaj silme tuşu yok, ama eklediği kişiyi arkadaşlıktan çıkarırsa mesaj gider , bir süre sonra yine eklese mesaj gelmezz (hepsi böyle yapıyor çoğunluk)
Edizhr MinikBrokoli yok aile içi oynuyorduk zaten arkadaşlıktan çıkaracağım bir durum olmadı canım ama mesajı sildim hatırlıyorum yoksa yalnıs mi hatırladım ama siliniyor du ya
Esraa00 Serapkayaa1234 karşı tarafı sil direk gidiyor Geri ekle arkadaşın ise mesaj gitmiş oluyor zaten