Yildirims2_ Soniko açken 70-100 arası tokken 100-140 arası normal kabul ediliyor ama gebelikte ölçüm yapılırken yemekten hemen önce ölçüp yemek yemeğe başladığınız ilk dakikadan baz alıp tam bir saat sonra da tokluk şekeri ölçüyorum
minikkkk_patatessss Yildirims2_ hem tansiyon hem şeker hemde sanırım pıhtılaşma sorununuz var Rabbim yardım etsin gebelik zor
Yildirims2_ minikkkk_patatessss evet üstüne bir de serkaljlıyım yani rahim ağzı yetmezliğim var bunun için de ilk zamanlarda ameliyat oldum. Gerçekten bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim ama yine de şükür Rabbim beterinden korusun , teşekkür ederim amin 🌸
minikkkk_patatessss Yildirims2_ aynen öyle çok haklısın zor gerçekten ama geçicek sabretmemiz lazım yolun yarıdan fazlasını tamamladık en azından
Queen3524 ayseayseaysee Merhaba evet 6 tane ilaçla en düşük 13 oluyordu tansiyonum 37. Haftadada doğuma alındım zaten 20.Haftadan beri çektim 🥹
minikkkk_patatessss Queen3524 çok şükür en azından 37 lere kadar bebiş gelişmiş gebelik zor hepimiz için
ayseayseaysee Queen3524 benim de 12/13/14 civarı geziyor ama ilaç kullanmıyorum anlık yükseliyor. İdrarda protein de yok. 37+5 deyim
Queen3524 ayseayseaysee az kalmış zaten 38 de alırlar sanırım çünkü tansiyon tek başınada tehlikeli dikkatli olun yinede🙏🏼
aylaamomm minikkkk_patatessss kaçıncı haftadasınız acaba benimde 14 lerdeydi 14/9 gibi düştü çok şükür yoksq acil sezeryana giricektim
minikkkk_patatessss aylaamomm 14/9 da direk yatış yapıldı eğerki yükselmeye devam etseydi benimde sezeryana alıcaklwrdı ama şükür az daha bebiş büyücek riskli bir durum siz kaç haftalıksınız
minikkkk_patatessss Eliff_56 ellerim ayaklarım şişiyordu yüzümde şişmeye başlamıştı baş dönmesi mide bulantısı çok yaşadım
sadbut Belirtleri ne oluyor acaba bilen birisi bilgilendirebilir mi , ben tansiyon problemi yasamadım ama simdiye kadar 3 kere falan 12 9 cıktı tansiyonum acıkcası surkeki ölcmüyorumda ölçtüğünde hep normal cıkıyor nasıl anlayabilirim böyle bi durum varsa
aylaamomm sadbut bendede hiçbir belirti olmadı tesadüfen sağlık ocağı kontrolünde ortaya çıktı bende hiç bilmiyordum yani