Annekuzusu06666 Bugün farklı bi ağrım var zaten plesentamız aşağıdaydı arada adet sancısı gelip gidiyor bugün
Yavuzzynpmhra Annekuzusu06666 yaaa bir şey olmaz inşallah rahim büyüyor bu haftalarda daha çok. Aynı gündeyiz sanırım🥹 benimde uzanınca ara ara toplanıyor kasılıyor öf
Birdegiliki Annekuzusu06666 canım korkutmak istemem ama ağrın adet sancisi gibiyse bir doktora görün derim o haftalarda benimde oluyordu öyle gitmedim normaldir dedim 18. Haftada düşük riski yaşadım kanamam vs oldu. Dikkate almanı tavsiye ederim . 🙏☺️
Annekuzusu06666 Yavuzzynpmhra evet günümüz aynı kuzum kasıklarımda batma oluyor ara sıra bide karnımın içi acıyor
Annekuzusu06666 Birdegiliki benim zaten tehlikem var kuzum progesteron iğne fitil kullanıyorım günde üç defa fitil hafta iki tane iğne
Yavuzzynpmhra Annekuzusu06666 ya nasıl batma, benim uzanınca bildiğin toplanıp ağrı yapıyor ayaktayken sorun yok ne tuhaf şey
Yavuzzynpmhra Annekuzusu06666 ya seninki benimki gibi değil o zaman benim direk sezeryan dikiş yerimde yada yakınında toplanıyor , ne zaman cnm kontrolün inş iyi haberlerle gelirsinn. Nereye gidiyorsun dr a
Annekuzusu06666 Yavuzzynpmhra yolunda şükür Allah’a sadece işte plesentamız biraz aşağıda oda yukarı çıkar dedi