zhr96ozdmr Kese şekli,ramzi teorisi,nub teorisi bütün teorileri ters köşe yapan bebeğimin kız olduğunu öğrendim. Haliyle yapay zekanın bile erkek dediği cnsiyeti kimse bilemedi maalesef. Bana göre de belirtiler erkek gibiydi bir kızım vardı erkek olsunda istyordum ama olmadı. Kızıma bacı gelmesi de beni mutlu etti 😍
Elifimsib zhr96ozdmr bizimde aynı şekilde tüm teorilere göre erkek deniliyordu sadece Çin takviminde kız çıkmıştı onun haricinde hiç kimse kız dememişti hatta kendimizi erkek fikrine tamamen alıştırmıştık ama hep ilk çocuğumuzun kız olması hayalimiz vardı. Tüm teoriler yanıldı kızımız geliyor🥹
zhr96ozdmr Elifimsib kız evlat çok başka iyiki ilk bebeğin kız oluyor hayırla kucağına al canım. Bizim ikinci olunca diğer seçenek acaba nasıl diye merak ediyorduk😂
zhr96ozdmr Elamomy valla canım bir çok cinsiyet tahmini ypılan yere görsel attım sana denk gelmedi sanırım. Bu görsellere göre ne derdin 😁
a-koroglu benim de tüm teorileri çürüten minik güzel kızım 💖 buradaki herkese ve tüm teorilere göre erkekti ama kızımız geliyor
zhr96ozdmr @Ozgeliz @1Ali @Almirolie kızlar bugün böyle bir konu başlığı atmıştım ama doktoruma tahlil sonucunu göstermeye girdiğimde tekrar bakalım dedi ve bu sefer erkek olduğunu net bir şekilde gördük.şuan aşırı şokum ve evet artık kızım oluyora ikna olmuştum.cnsiyetimizi sizler bildiniz çok teşekkür ederim.
1Ali zhr96ozdmr minik sana şaka yapmış annesi😂hayırla sağlıcakla gelsin inşallah olur öyle küçük sürprizler 🥰