Tugbaa34 41hafta olmuş miniğim gelmemişti yatışım için gün verıldı sabah 10da bana alttan fitil gibi bir ilaç yerleştirildi bununla sancım ve açılmam başlasın dıye öğlen 3gibi fıtıl çıkarıldı 4cm açılmam olmuştu ve kendi sancılarım başlamıştı benki Doğumdan Hıc korkmayan bı ınsandım herkesin ağrı eşiği farklıdır tabıkı ama canımdan can gttı dıyebılırım tam 15 saat sancı cektım ayaktayken sancılarımı cekebılıyordum ama benı sureklı yatağa nstye bağladılar bu benı çok ama çok zorladı yalvardım beni ayağa kaldırın dıye ama kimse oralı olmadı sebebını sonradan öğrendimki bebegımın kalb atışları zayıfladığı içinmiş😔 herkes etrafımda dolanıyor bırı sırtımı ovalıyor biri motıve edıyor ama beni susuramıyolar 😂 sezeryan dıye tutturdum sonunda doktorum tamm dedı Doğum anındayız dıye daha sandalyeye bıle oturamadan yatağımla doğumhaneye gttım tam 1 ıkınmada bebegım dünyaya geldı gece 00.13de evet ondan sonra herseyı unuttum oh be dedım 🤩 Çamlıca medıpol hastanesi kadrıye hocayla Doğumum gerceklestı rabbım ondan bın kere razı olsun çalışan ebeler herkes o kadar anlayışlı ve ıyıydıkı çok şükür dedım🙏 Bnm Doğumum zorluydu Meryem ana otunu yapan kişi bile bana sezeryan görülüyor açılman zor demıstı ama olsun sonu çok güzel bttı🙏 Şimdı 4gunluk bebişim🙏🤗 hepınıze hayırlı doğumlar 🙏🤗
Bisofiya Hayırlı olsun, Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin bebeğinize, size, ailelerinize ☺️