SATa göre 34+5te kontrole gittim bebeğim zaten uzun süredir 3 hafta önden gidiyordu normal doğum istiyordum doktorum 4 kiloyu geçerse normal riskini almayız diyordu. 34+5te kilosunu 3400 ölçtü kafasının büyük olduğunu ve doğum pozisyonuna geçtiğini söyledi kendi de gelebileceğini gelirse normal doğum için iyi bile olacağını söyledi, alttan muayene etti rahim ağzında yumuşama ve 1 cm açıklık olduğunu söyledi açıklığı hızlandırmak için yürüyüş vb. yapabileceğimi söyledi. Bana haftası daha çok ufak gibi geliyor küveze girmez mi
diye sorduğumda biz alırsak girer ama kendi gelirse girmez dedi. Eski ultrasonlarıma vs baktığında kese çok erken görünmüş zaten yüksek ihtimalle erken döllenme 1 hafta erkene alabiliriz SAT tarihini şu an aslında 35+5 gibi düşün dedi. Detaylıda da bakılmıştı ama o zaman uyumlu gitmiş 12den sonra fark oluşmaya başlamış, genetiktir denmişti.Bir de öyle olsa bile yine de erken değil mi? Kafam çok karıştı, bebeğimin zaten gelesi yok gibi nstde sancı falan da çıkmadı ama normal doğum yapmak da istiyorum bebeği önden giden ve erken haftalarda normal doğum yapan var mı?