Hempol gozde91 bugün acile gitme şansın varsa git bence hem bugün kan değerini görmüş olursun yarınki kan değerine bakıldığında daha iyi anlaşılmış olur
pinar_5 gozde91 evet böyle şeyler oluyor işte o yüzden en azından bir süre duyurmamak lazım kimin içinden ne geçirdiğini bilemeyiz, güzel bile düşünseler nazara çok inanıyorum 🙂
A_nuur19 gozde91 acile gitmen İyi olmuş canım en azından bir şey varsa önüne geçmiş olursun Her şey gönlünce olsun bizi de haberdar et sonucun çıkınca
Hempol gozde91 çok iyi yapmışsın önem alınmış oldu inşallah tutunur bebeğin sana sonucu da yazarsın 🤗
Bernuss Ben dün kanda gebe olduğumu öğrendim ama adet gibi kanamam da var doktorum böyle şeylerin olabileceğini söyledi gidip kan testi verip doktorlar görüş canım
pinar_5 Bernuss bu nasıl oluyo gerçekten merak ediyorum hani adet kanı ile yerleşme kanaması farklı olur diyolar ya ki gerçekten de öyle ben de daha önce yaşadım. Yani yoğunluğu, miktarı, gün sayısı vs.regl gibi mi oluyo cidden?
gozde91 Bernuss önlem için ilaç başladı mı sana canım doktor da bana normal olabilir dedi ama insan korkuyor yinede
gozde91 Hempol evet canım bi yan etkisi yok ilacın kullanman daha iyi olur dedi sonucu da haber ederim 🙏
Bernuss pinar_5 evet normal adet gibi üstüne görme diyoruz biz dedi halk arasındada 4 gün sonra da keseyi görürüz dedi pazartesi gideceğim ilte
LavinsMom Kimyasalsa senle is bitmiyor bi dusukte varsa belki esinin sperm kalitesi iyi degil. Doktora gozukun ikinizde ama
Siyahbeyaz_ gozde91 Normal mıymış peki böyle kanaması? Gerçi yengeminde böyle olmuştu 3 ay sağlıkla doğurdu. Bebişin sağlıkla gelsin kuzum ev işleriyle falan uğraşma. Dikkatli ol canım🤲🏼