Aysunnn3 Allah razı olsun canım bizim hikayemiz aslında çok uzun önce toxo çıktı ardından akardiyak ikiz dediler tek yumurta ikiziydi birinin gelişimi durmuş ve farklı gelişmiş belden aşağısı vardı sadece bı sure sağlıklı bebekten beslendi kalp yetmezliği başladı sonra damarlarının ters olduğunu öğrendik delik vardı kapandı sol tarafı az gelişmişti son haftalara doğru düzeldi beyni gelişmemiş spastik dediler sıvı parça alındı anne karnında mr çekildi haftanın 3 günü hastanelerdeydim farklı şehirler hastaneler doktorlar herkes aldirmami söyledi 24.haftayi goremezsiniz sende bebekde ölür dediler ben Rabbime sığındım dua ettim ona havale ettim rabbim bana bağışladı şuan hayla entübe uyutuyorlar kendi başına oksijen alamiyo idrarını yapamıyor yenidogana geçirdiler bı umut bekliyoruz bugün 10 günlük olduk inşallah sağlığına kavuşup da gelir bana yavrum şuan evimden uzaktayim bebeğimin ameliyatını yapabilen doktor sadece bı hastanede vardı farklı şehirde 10 gündür hastane koselerindeyim inşallah bı başarı oykusuyle mutlu bı şekilde ayriliriz burdan 🥹