Aysunnn3 10 Nisanı beklerken miniğimin sürpriziyle 7 Nisan’da kavuştuk şuan 4 günlüğüz evimizde aşk yaşıyoruz 🫶🏻🩵 bizimle aynı gün olanlar vardı ne durumdasınız Nisan anneleri ??
keyfimin-kahyasi-misin Aysunnn3 bizde 6 Nisan 23.23 de kavuştuk 🥹🫶🏻zor oldu ama çok şükür kazasız belasız kavuştuk . Suni sancıyla 🥲iki tür kordon dolanmış bebeğim aglamadi doğunca coook şükür İlk oğlumla Ufakligima bakıp şükür ediyorum 🥹🫶🏻🫶🏻
Zhra42 Aysunnn3 Ben daha kavuşamadım 40+2 olduk bekliyoruz çarşamba gününe kadar kendisi gelmezse Suni sancı verilecek
Aysunnn3 keyfimin-kahyasi-misin Sizinde mı erken geldi 😅Kordon dolanması sıkıntı ya ben ilk oğlumda yaşamıştım çok şükür bir sıkıntınız yokmuş sağlıkla büyütün inşallah 🤗🤗🥰
Melike1001 Aysunnn3 ayy bizde eli kulağında bekliyoruz nisan 26 tahmini doğum tarihi ama kızçem in hiç gelesi yok 🤣
Zhra42 Aysunnn3 Hiçbirşey yok arada oluyor sonra geçiyor açılmam varmı yokmu hiç bilmiyorum da bakılmadı yani belki bakılsa uyarı olurdu
Aysunnn3 keyfimin-kahyasi-misin Oo beklemiş baya bizimki erken sayılır mı bilemedim sezeryan olduğu için zaten doktor 39 sonrasını bekleyemeyiz dedi 38+2de geldi 🤗
epltkp keyfimin-kahyasi-misin ya siz kaç saat çektiniz suni sancıyı geçen postunuzu gördüm uzun sürmüştü sanki değil mi
epltkp keyfimin-kahyasi-misin bana da sabah suni verilmeye başlandı ama hiçbir şey hissetmiyorum moralim bozuldu hiç sancım yok gibi bi şey
Melike1001 Aysunnn3 Amin inşallah valla çok hevesle bekliyoruz ama bende tam zamanı doldurup doğmamışım sezeryan olmuş annem 🙂😁
keyfimin-kahyasi-misin Aysunnn3 maşallah 🌸♥️♥️ bekleid daha gelmicekti zorla getirdik kalp atışında sorun olunca
Ceycey22 Aysunnn3 bizim de 38+2 de gelecek inşallah pazartesi 😍 çok yoruluyorum artık 2. Çocuk bir an önce doğsun istiyorum
Busraa32 Zhra42 ben de aynı durumdayım sizle 40+2 yiz çarşambaya kadar beklicez 41 dolana kadar alttan muane yapılmadı hiç ben de yapılsa acaba doğumu tetikler mi ki diye düşündüm
keyfimin-kahyasi-misin epltkp İlk verdiler Olan sancimda geçti . İkinci verdikleri o kadar uzun sürmedi aciksasi ikinci dozdan sonra Duzneli ağrım başladı 4 dk da birden yarım saatte 2 dk ya düştü ve iki buçuk saat sonra doğum yaptım
Zhra42 keyfimin-kahyasi-misin Hani diyorlar ya alttan bakıldıktan sonra lekenin geldi diye burda okuduğum kadarıyla bazı insanlarda öyle oluyor
Aylakadin keyfimin-kahyasi-misin 1 cm açılma ile suni alsam kalp atımı yavaşlaması var normal doğurabilir miyim