Zeynep010 once vajinismus yasadim 3 sene esimle hic birlikte olamadim. Bu surede kilo aldim. Sonra bu gecti bebek istemeye basladik pcos oldugumu ve kilo vermem gerektigini baskada sorun olmadigini soylediler. Ve gun asiri iliski dediler. Hic yapamamaktan 2 gunde bir yapmaya donmustuk ve artik gorev gibi geliyodu. Bugun olmasi gerek diye ne misafir kabul ediyoduk o gunlerde nede bi yere gidiyoduk. Her iliski sonrasi uzun uzub yatakta uzanmalar yok ayaklari havaya dikmeler denenebilicek her yontem. Ay icinde bu sefer tutmustur agir kaldirma atlama ziplama saglikli beslenmeler falan filan. 1 senenin sonunda yok hala olmuyo yani. Dedim kilo vermen sart denemedigin bi yontem kalmasin onuda yap. 17 kilo verdim yaklasik 1 sene icinde. Gene bebek yok gun asiri beraberlige ragmen. Sonra cok guvendigim bi doktor vardi istanbulda nisantasinda ama muayenesi yuksek aklimdada hep ona gitmek vardi ama kiloyu falan veriyim ki bana kilo diyipte gondermesin nokta atisi bisey desin. Neyse gittim. Olmamasi icin hic bi sebep yok dedi. Gun asiri diye dusunme gorev gibi gorme haftada 3 kere beraber olmaya ozen goster yeter. Sperm kalitesi zarti zurtuda deme isterseniz 3 gun ust uste beraber olun isterseniz araliklarla ama siz birbirinizi isteyin demisti. Rahim filmi bi cektir dedi tibben aciklayamadigimiz ama ortam temizligi olarak gordugumuz bi yontem nedense kadinlar rahim filminden sonra hamile kaliyo demisti. Oyle doktor doktorda gezme filmden sonra 1 ay korun 3 ay dene baktin hala olmadi gel asilama yapalim demisti. Tamam dedik ayrildij. Film cekildik 1 ay korunduk sonra 3 ay denedik bisey yok hala. 4.ay doktora gitmemiz gerekirken kuzenim buyuk bi ameliyat oldu ve biz esimle bosver gideriz onumuzdeki ay kasmayaljm simdi diyip surekli kuzenimjn yanina git gel hastanede evde misafirle gecti ve inan bana bu aydan onceki aylarda saati saatine hatirlardim beraber oldugumuz gunleri o ay aklimdan bir cikmis ve biz beraber oldukmu olmadikmi ne zaman olduk ne ara oldu asla bilmiyoruz ve o ay hamile kalmisim. O yuzden stresten uzak dur desemde mumkun degil bunu biliorm fakat kendini oyle bi mesgul etki ama kalpten sirf lafta degil mesgul olmus olmak icin degil tum benliginle kendini oyle bi mesgul etki o zaman gelicek.
2 olay yasadim vajinismis ve cocuk her ikiside zamani gelince oldu ben ne yaparsam yapiyim bosa cabalamisim. Simdi 2.gebeligimi yasiyorum ve inan bana ne bekliyodum ne istiodum ustelik gene kilom var ama oldu. Rabbim herseyi zamaninda veriyo inan buna. Sen bosuna kendini yipratiosun sadece.