Yvhbb Kızlar pazartesi 1.2 çarşamba 4.23 çıkmıştı beta yükselme var mı diye bugün yine verdim kan sonucu bekliyorum dualarınızı bekliyorum 😍😍
Slmcnmyeniben Yvhbb hadi hayırlısı bakalım inşallah yükselmiştir benide etiketleyin sonuç çıkınca ne zaman çıkacak
Cicekbahcesi12 Yvhbb ay hadi insalah hayirli saglikli haberler alirsin canim, bende simdi kan verdim geldim 33 cikmisti insallah ikimizde de yukselme olmustur 🤲
Cicekbahcesi12 Yvhbb ben bata 3 gun kala kan vermistim 1.2 cikmisti seninki cok iyi bile cikmis canim icini ferah tut yukselicek Allah in izniyle 🥰
Yvhbb Masalceylan inşaAllah canım sevinemedim pek beklediğim bir yükseliş olmamış ama adet sgecikmesinden sonra belli olur herhalde
Yvhbb Ikraa_22 inşaAllah canım bat 13 normalde ben biraz erken davrandım kendimide kötüye kurdurtmak istemiyorum
Ubuntu Yvhbb Daha varmış aslında ya böyle erken davranınca çok kötü okuyor insanın aklına binbir türlü şey geliyor birkaç gün sabret kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış bekle bence sonra inşallah güzel yükselir
Yvhbb Slmcnmyeniben sevinemedim pek beklediğim artık olmamış belki adet gecikmesinden sonra yükselmeye başlar
Burcu__0506 Yvhbb canım inşallah yükselir ama kimyasal gibi duruyor umarım öyle değildir güzel haberler alırsın 🌸