EsraPeh 26 haftalık gebelikde lekelenme normal mi ? Çok az yerleşme kanaması tarzında bir kanama gördüm bu sabah sonrasında herhangi bir şey yoktu bu durum normal mi?
Selim_Alparslan EsraPeh bence doktorunuza gidin canım haftanız da büyükmüş kontrol etmek gerekiyor geçmiş olsun
GirlandBoy_Mom EsraPeh gebelikte hiç bi kanama normal değil canım benimde ara kanamalarım oldu doktora gittiğimde rahim ağzında polip olduğunu öğrendim mutlaka doktora görünmeni tavsiye ederim
Dmttthemum EsraPeh doktora gittiniz mi ben de aynı şeyi 20 haftalık bu sabah yaşadım takip edeceğim haftaya kontrole kadar bir sıkıntı olmaz inşallah
EsraPeh GirlandBoy_Mom benimde rahimde çentik var coraspirind başladık bu yüzden şuan takip ediyorum olmadı direkt acilden giriş yapmak mantıklı olacak sanırım
EsraPeh Ceydaaas1 hayır hiç bir şey yoktu öyle bu sabah oldu kanama gibi değil aslında garip nasıl tarif etsem
Papatyael47 Dmttthemum bende 21 haftalıgim lekenmem var sizinki nasıl geçti ne yaptınız ne kullandınız
Dmttthemum Papatyael47 bir anlık olmuş bir daha olmadı öbürgün kontrolüm var bebeğin hareketleri de yerinde ben bunu 15 hafta civarı da yaşamıştım çok az bir şekilde eskiden kibir kanama alanım vardı o geliyor diye düşünüyorum