GizemHamza34 İki hamileliğim de erkekti ve tekmelerini daha sert hissediyordum şimdi 18 haftalık hamileyim iki haftadır hissediyorum ama o kadar kibar kibar ki doktor %90 kız dedi ama tam belli değil sizce var mı böyle bişey 🥰
Edizhr GizemHamza34 2. Kızım rabbim ömrünü versin erkek halt etmiş yanında 😂😂hem anne karnında hem normal hayatta 1. Sınıf yemin ederim tek başına bı ordu 😂😂
AnayimBenAna_ GizemHamza34 tamamen bebekle ilgili. İki kız annesiyim asla kibar değildi hareketleri karnımdayken 😊
newmommmyy2 GizemHamza34 valla benim ilk gebeliğim erkeği bilmiyorum ama benim kızı bağlayıp tutucaz neredeyse içerde tekmelerinden karnımın yanları renk değiştirdi hergün güzel bir dayak yiyorum resmen asla nazik değil 😂
GizemHamza34 Sybabyss yaaa 🥹 diyorum ya diğer iki hamileliğim erkekti ve bu haftadalarda birisi elini koyunca filan ayy filan oluyorlardı ama bu öyle değil 😄
GizemHamza34 newmommmyy2 Oyy maşallah hamilelikte en güzel şey zaten onu hissetmek en çok özlenilen şeyi bence 🥰🙂
GizemHamza34 Kubra0606 iki gebelik daha geçirdim ikisi de bu haftalarda tekmelerini daha güçlü atıyordu eşim filan da elini koyunca hissediyordu ama bunda yok maalesef 🙂