Huzurluanne05 Merhaba arkadaşlar. Varisleri olan arkadaşlara ya da bilgisi olan hamile bayanlar nasıl başa çıktınız doktorunuz ne dedi nasıl bir yol izlediniz doğum süreci nasıldı.
Bsrabzkrt Huzurluanne05 merhaba canm benim ikizlerime hamileyken sağ bacağımda ve özel bölgemin sağ tarafında olmuştu normal doğum yaptım doktor bir sıkıntı olmaz dedi tek sıkıntı ayakta çok durduğun zaman yürüdüğün zaman şişiyor ve ağrı yapıyor
Srp53 Huzurluanne05 merhaba benim gebelikte iki bacağım da boydan boya varis doldu. Zaten kan sulandırıcı kullanıyordum ama doktor hamilelikte çıktığı için bi sıkıntı görmedi yine de kalp damar cerrahına bir gözükmemi söyledi. Doğum sonrası da varis çorabı kullandım 10 gün yine kan sulandırıcı iğne kullandım
Huzurluanne05 Bsrabzkrt ben de hamilelikten önce vardı şimdi daha da çoğaldı.dogum yaparken varis çorabı giydiniz mi acaba.ya da doğumdan sonra
Bsrabzkrt Srp53 hamilelilte oluyor kan dolaşımı da Zorlaştığı için dahada çoğalır ama doğumdan sonra geçiyor benimki geçti
Bsrabzkrt Huzurluanne05 yoo özelde normal doğum yaptım çorap felan giydirmediler bir problem olmuyo doğum anında sadece hamilelikte yürümek zor. Ve biraz daha ağrılı oluyor
minkmom_25 Srp53 bana azmış gibi geldi gereksiz geldi ama kullanacağım mecbur. Doğumdan sonra yazıyorlar ya normalde